Hisse senedi en güvenilir nereden alınır?

İyi günler, internetten araştırdım da çok uygulama var Midas gibi. Bunlar ne kadar güvenilir? Malum Türkiye'de resmi olmayan uygulamalara güvenmek pek mantıklı değil gibi, özellikle uzun vadeli hisse senedi tutmak için. Sizce temettülerde sıkıntı çıkarmayacak en güvenilir hisse senedi nereden alınır? Bankaların mobil uygulamalarından vs. de alınıyormuş?

Dostum ben 1 senedir Midas kullanıyorum. Yüklü miktar parada attım içine 2 milyona yakın. Herhangi bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar. Aksine her geçen gün yeni özellikler getiriyorlar uygulamaya.

İyi günler, internetten araştırdım da çok uygulama var Midas gibi. Bunlar ne kadar güvenilir? Malum Türkiye'de resmi olmayan uygulamalara güvenmek pek mantıklı değil gibi, özellikle uzun vadeli hisse senedi tutmak için. Sizce temettülerde sıkıntı çıkarmayacak en güvenilir hisse senedi nereden alınır? Bankaların mobil uygulamalarından vs. de alınıyormuş?

İstanbul borsası ise kullandığınız uygulamadan yapabilirsiniz bir de öneri olarak İş Bankası komisyon oranlarını azaltıyor yüklü paralarda bende 10 da 1'e filan indirdi şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı