Amazing Jaagub
Centipat
Daha fazla
Ben de size vermedim o cevabı. Sizden alıntı yapmamın sebebi sizden destek alıp cümleyi yazmak istememdi. Alıntı gereksizdi yani, kusura bakmayın. Yazdıklarım size değildi. Belirtmek istediğim de Hitler'in en kötüsü olduğu değildi. Kötü olduğunu değiştirmez anlamında yazmıştım onları.Soykırım hakkında güzel retler var, bir inceleyin.
Ölüm sayısı kapıştırıyorsak Hitler'e gelene kadar durmamız gereken çok yer var.
Çok daha kötü bir şekilde manipüle eden tonla insan ve ülke var.
Hitler'e gelene kadar yine durmamız gereken çok yer var.
Seviyorum demedim ki. Ne seviyorum ne de sevmiyorum. Birini illa sevmek ya da sevmemek zorunda değilsiniz. Neden bu yönde bir zorunluluk varmış gibi davranıyorsunuz?
Sağlık olsun.Ben de size vermedim o cevabı. Sizden alıntı yapmamın sebebi sizden destek alıp cümleyi yazmak istememdi. Alıntı gereksizdi yani, kusura bakmayın. Yazdıklarım size değildi. Belirtmek istediğim de Hitler'in en kötüsü olduğu değildi. Kötü olduğunu değiştirmez anlamında yazmıştım onları.
Yav gış olmazaydı Hidler zavaşı alıyordu yeeğenim öğrenin bunları.
Azıcık da tarih konuşalım. Sizce almanlar hitler ile devasa bir güce sahip olmasına rağmen neden kaybetti?
Bana göre en büyük nedenlerinden biri Sscb'ye saldırmasıydı.
Dostum şimdi çok uzun uzun yazacak halim yok, kısaca bir şey yazayım. Aslında dışarıdan bakınca Atatürk ile Hitler'in arasında fark yoktur. Fark vardır ama sadece ikisi farklı yolları seçmiştir. Şöyle özetleyeyim.Milyonlarca Yahudi, ve milyonlarca insanın ölümü. Köküne kadar ırkçı ve sıkı bir nasyonalist. Kendi halkını manipüle etmesi.
Buna da anlam veremiyorum, Hitler'in nasyonalist tarafını sevenleri. Adamın o tarafı bile iyi değil ki. Hitler bir faşist arkadaşlar hatırlatırım, kendi halkına sadece kendi görüşlerini entegre eden ve kendini dünyanın en iyi lideri gibi gösteren, halkının dışarı dünyada ne olduğundan haberdar olmamasını sağlayan birisi. Hitler hiç bir yönden sevilebilesi bir adam değil. Sevenleri de anlamıyorum. Neden seviyorsunuz yazın tartışalım.
@emircanunlts , hocam siz Hitler'i seviyordunuz galiba? Sebebi nedir? Argümanlarınız veya nedenleriniz nedir? Neden bu adama birisi sempati besleyebilir?
Bu konuda katılıyorum. Ayrıca Hitler'in başarıları ve yıllardır bitmek tükenmeyen Hitler nefreti pompalaması da aslında görenler için büyük anlam ifade ediyor. Bu denli büyük bir başarı gösterilmesi, kimsenin işine gelmez. Almanya kontrol altında tutulmalı.Kısacası dostum, tarihi kazananlar yazar. "Hitler katliam yaptı, herkesi öldürdü !" diyenlere Vietnam, Kırım olaylarını sor bakayım bir cevapları var mıymış ? Daha çok şeyler yazılabilirdi ama benden bu kadar. Sorun varsa sorabilirsin, seve seve cevaplarım.
Bu konuda katılıyorum. Ayrıca Hitler'in başarıları ve yıllardır bitmek tükenmeyen hitler nefreti pompalaması da aslında görenler için büyük anlam ifade ediyor. Bu denli büyük bir başarı gösterilmesi, kimsenin işine gelmez. Almanya kontrol altında tutulmalı.
Yahudilerin de mağduriyeti devam etmeli. Bu öyle bir boyuta geldi ki, artık bir yahudi eleştiremezsiniz. Eleştirdiğiniz anda tüm kariyeriniz yok ediliyor!