HITMAN 1 ile beraber HITMAN 2 GOTY alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Spoop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.830

Spoop

Megapat
Daha fazla  
Epic Games'in vermiş olduğu Hitman GOTY sürümü bende mevcut. Buna ek olarak Hitman 2 Gold Edition almak istiyorum. DLC'leri ile beraber Hitman 1'den başlamak istiyorum. Epic Games verdiği sürüm Hitman 1, ben buna ek olarak Steam'den HITMAN 2 GOTY Legacy Pack almam gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
HITMAN 2 Gold Edition ve bu oyuna ait DLC listesinde gözüken HITMAN GOTY Legacy Pack DLC'si alınırsa iki oyuna birden sahip olmuş olursunuz. Dikkat edin, Legacy Pack Upgrade değil Legacy Pack olanı seçmelisiniz. O DLC'yi ekleyince 149 GB gibi bir boyuta ulaşıyor. İndirme boyutu 98 falandı sanırım. Az sonra oynamayı düşünüyordum ben de. 😀

Bence Steam veya Epic üzerindeki ilk oyunla hiç uğraşmayın. Yukarıda bahsettiklerim 21,60+9,60 lira sadece.
Ek Açıklama 2020-12-26 183907.jpg

Not: Büyük bir ihtimalle Epic tarafından beleş verilen HITMAN oyununda ilave bölüm getiren DLC yoktur. Oradan oynamayı tavsiye etmiyorum.

(Galiba Epic sürümü GOTY olduğu için tam paket oluyormuş. Yine de yukarıdaki paket çok uygun.)

Hitman 2 Gold Edition ve bu oyuna ait DLC listesinde gözüken Hitman GOTY legacy pack DLC'si alınırsa iki oyuna birden sahip olmuş olursunuz. Dikkat edin, legacy pack upgrade değil legacy pack olanı seçmelisiniz. O DLC'yi ekleyince 149 GB gibi bir boyuta ulaşıyor. İndirme boyutu 98 falandı sanırım. Az sonra oynamayı düşünüyordum ben de. 😀

Bence Steam veya Epic üzerindeki ilk oyunla hiç uğraşmayın. Yukarıda bahsettiklerim 21, 60+9, 60 lira sadece.
Eki Görüntüle 812461

Not: Büyük bir ihtimalle Epic tarafından beleş verilen Hitman oyununda ilave bölüm getiren DLC yoktur. Oradan oynamayı tavsiye etmiyorum.

(Galiba Epic sürümü GOTY olduğu için tam paket oluyormuş. Yine de yukarıdaki paket çok uygun.)

Hocam ben attığım 2 görselde ki oyunlari alınca Hitman 1 ve Hitman 2'ye sahip oluyorum ama ben bu legacy packi almak yerine Epic Games'te bulanan Hitman GOTY'yi oynasam olur mu yani eksik bir şey olmaz değil mi boşuna 10 TL vermek istemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210102_005955.jpg
    IMG_20210102_005955.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_20210102_010007.jpg
    IMG_20210102_010007.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 226
HITMAN 2 Gold Edition ve bu oyuna ait DLC listesinde gözüken HITMAN GOTY Legacy Pack DLC'si alınırsa iki oyuna birden sahip olmuş olursunuz. Dikkat edin, Legacy Pack Upgrade değil Legacy Pack olanı seçmelisiniz. O DLC'yi ekleyince 149 GB gibi bir boyuta ulaşıyor. İndirme boyutu 98 falandı sanırım. Az sonra oynamayı düşünüyordum ben de. 😀

Bence Steam veya Epic üzerindeki ilk oyunla hiç uğraşmayın. Yukarıda bahsettiklerim 21,60+9,60 lira sadece.
Eki Görüntüle 812461

Not: Büyük bir ihtimalle Epic tarafından beleş verilen HITMAN oyununda ilave bölüm getiren DLC yoktur. Oradan oynamayı tavsiye etmiyorum.

Hitman 1 bütün bölümleri GOTY paketinde 10TL mi yanlış mı anladım?

Hocam benim mesaja da cevap verir misin sana zahmet dediğim oluyor mu?
Epic'te bulunan sürüm GOTY olduğundan eksik bir içerik yok.

Yukarıda bahsettiğim 9,60 liralık DLC içeriği için Steam sayfasında yazan şu:
Bu paket, 1. Sezondaki tüm yenilenmiş mekânları, görevleri ve Yılın Oyunu Yükseltmesi'ni içeren tam Arşiv Paketi'dir.

Bu paketin içindekiler:
- 1. Sezonun tüm içeriği
- Sıfır Numaralı Hasta Bonus operasyonu
- 3 adet Temalı Yükseliş Kontratı
- 3 adet ekstra Kıyafet
- 3 adet ekstra Silah

HITMAN™ 2'nin tüm yenilenmiş içeriklerinin keyfini 1. Sezon içerisinde çıkarın. HITMAN™ 2 içeriğinde ve 1. Sezon mekânlarında kilidi açılan öğeler, birbirleri arasında kullanılabilir.

Yani Epic veya Steam üzerinde mevcut olan HITMAN GOTY içeriğinin tamamını HITMAN 2'ye monte ediyor. Ben de alıp almama konusunda kararsız kaldım. İkisi bir arada derli toplu, Steam başarımları var ve Epic istemci program iğrenç olduğu için 9,60 lira için değeceğini düşünerek aldım. Yukarıdaki açıklamayı dikkate alın bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı