Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 17 Aralık 2020 #1 Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler.
Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler.
Çözüm rasgelekullanici35 17 Aralık 2020 TR-whovian dedi: Hitman 2016. Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com Hitman 2018. Hitman 2 Türkçe Yama 2022 - %100 Çeviri Tamamlandı - Türkçe Yamacı Hitman 2 türkçe yama uzun uğraşlar sonucu çıktı. Hitman 2 2019 türkçe yamanın çevirisi 0 oranındadır. Oyun dilini tamamen türkçe yapar. www.turkceyamaci.com İndirmeden önce buradan virüs taraması yapın VirusTotal Genişletmek için tıkla... İkince site virüs. Yama da çalışmıyor.
TR-whovian dedi: Hitman 2016. Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com Hitman 2018. Hitman 2 Türkçe Yama 2022 - %100 Çeviri Tamamlandı - Türkçe Yamacı Hitman 2 türkçe yama uzun uğraşlar sonucu çıktı. Hitman 2 2019 türkçe yamanın çevirisi 0 oranındadır. Oyun dilini tamamen türkçe yapar. www.turkceyamaci.com İndirmeden önce buradan virüs taraması yapın VirusTotal Genişletmek için tıkla... İkince site virüs. Yama da çalışmıyor.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #2 Penaldo dedi: Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet bağlantılı. Ama çokta hikaye üzerine bir oyun değil. Yani 2'yi alsanız da oynarsınız. Artı 0 Eksi
Penaldo dedi: Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet bağlantılı. Ama çokta hikaye üzerine bir oyun değil. Yani 2'yi alsanız da oynarsınız.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 Bu konuyu takipteyim. Eğer Epic Hitman 2'yi verirse hangisinden başlacağıma karar veririm. Artı 0 Eksi
KS KS Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 17 Aralık 2020 #4 Yas1n dedi: Evet bağlantılı. Genişletmek için tıkla... Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı? Artı 0 Eksi
Yas1n dedi: Evet bağlantılı. Genişletmek için tıkla... Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı?
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 17 Aralık 2020 #5 Değil diye biliyorum 2 oyunda düz görevler yapmaktan ibaret challange gibi yani. Artı 0 Eksi
8 87546 Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 666 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Aralık 2020 #6 Penaldo dedi: Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çok değil, sizi pek etkilemez. Zaten tamamen aynı oyunlar diyebilirim. Farklı görevleri oynamak için alıyoruz, Hitman - Sezon 2 gibi düşün. Artı 0 Eksi
Penaldo dedi: Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çok değil, sizi pek etkilemez. Zaten tamamen aynı oyunlar diyebilirim. Farklı görevleri oynamak için alıyoruz, Hitman - Sezon 2 gibi düşün.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #7 Penaldo dedi: Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı? Genişletmek için tıkla... Çeviri sitelerinde illaki vardır. Artı 0 Eksi
Penaldo dedi: Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı? Genişletmek için tıkla... Çeviri sitelerinde illaki vardır.
KS KS Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 17 Aralık 2020 #8 Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim. Edit : bu linke bakabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim. Edit : bu linke bakabilir misiniz ?
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #9 Penaldo dedi: Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı? Genişletmek için tıkla... İlk oyun yama konusunda baya bir sıkıntılı. Ücretli satılıyor, ücretsizler bazen çalışıyor bazen çaılşmıyor. Garip. Artı 0 Eksi
Penaldo dedi: Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı? Genişletmek için tıkla... İlk oyun yama konusunda baya bir sıkıntılı. Ücretli satılıyor, ücretsizler bazen çalışıyor bazen çaılşmıyor. Garip.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #10 Penaldo dedi: Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim. Genişletmek için tıkla... Virüs programı ile tarayabilirsiniz. Penaldo dedi: Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim. Edit : bu linke bakabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Türkçe yama Böyle bir site var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Penaldo dedi: Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim. Genişletmek için tıkla... Virüs programı ile tarayabilirsiniz. Penaldo dedi: Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim. Edit : bu linke bakabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Türkçe yama Böyle bir site var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.