İkince site virüs. Yama da çalışmıyor.Hitman 2016.
Hitman 2018.Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri
www.anonymousceviri.com
![]()
Hitman 2 Türkçe Yama 2022 - %100 Çeviri Tamamlandı - Türkçe Yamacı
Hitman 2 türkçe yama uzun uğraşlar sonucu çıktı. Hitman 2 2019 türkçe yamanın çevirisi 0 oranındadır. Oyun dilini tamamen türkçe yapar.www.turkceyamaci.com
İndirmeden önce buradan virüs taraması yapın VirusTotal
Evet bağlantılı. Ama çokta hikaye üzerine bir oyun değil. Yani 2'yi alsanız da oynarsınız.Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler.
Evet bağlantılı.
Çok değil, sizi pek etkilemez. Zaten tamamen aynı oyunlar diyebilirim.Merhaba, Hitman'ın son 2 oyunu birbiri ile bağlantılı mı? Yani hikayeler birbirinin devamı mı? Teşekkürler.
Çeviri sitelerinde illaki vardır.Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı?
İlk oyun yama konusunda baya bir sıkıntılı.Peki 2 oyunda da alt yazı(Türkçe yama) var mı?
Virüs programı ile tarayabilirsiniz.Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim.
Türkçe yama Böyle bir site var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.Peki Türkçe yama bulunuyor mu? İnternette bazı yerlerde gördüm ama virüslü olup olmadıgını bilemedim.
Edit : bu linke bakabilir misiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.