İkince site virüs. Yama da çalışmıyor.Hitman 2016.
Hitman 2018.Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri
www.anonymousceviri.com
![]()
Hitman 2 Türkçe Yama 2022 - %100 Çeviri Tamamlandı - Türkçe Yamacı
Hitman 2 türkçe yama uzun uğraşlar sonucu çıktı. Hitman 2 2019 türkçe yamanın çevirisi 0 oranındadır. Oyun dilini tamamen türkçe yapar.www.turkceyamaci.com
İndirmeden önce buradan virüs taraması yapın VirusTotal
İkince site virüs. Yama da çalışmıyor.Hitman 2016.
Hitman 2018.Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri
www.anonymousceviri.com
![]()
Hitman 2 Türkçe Yama 2022 - %100 Çeviri Tamamlandı - Türkçe Yamacı
Hitman 2 türkçe yama uzun uğraşlar sonucu çıktı. Hitman 2 2019 türkçe yamanın çevirisi 0 oranındadır. Oyun dilini tamamen türkçe yapar.www.turkceyamaci.com
İndirmeden önce buradan virüs taraması yapın VirusTotal
Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretler misiniz ?Virüs programı ile tarayabilirsiniz.
Türkçe yama Böyle bir site var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Hocam 2. site virüs diyorum. Eğer insanlar görüp indirse ne olacak?Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretler misiniz ?
Ben güvenilirliğini bilmiyorum dedim. %100 güvenilir desem tamam haklısın.Hocam 2. site virüs diyorum. Eğer insanlar görüp indirse ne olacak?
Çözüm olarak işaretle demek zaten %100 güvenilir, doğru demek.Ben güvenilirliğini bilmiyorum dedim. %100 güvenilir desem tamam haklısın.
Rica ederim.Hepinize çok teşekkür ederim virüslü olanı indirmemeleri için çözüm olarak onu işaretledim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam 2. site virüs diyorum. Eğer insanlar görüp indirse ne olacak?
İlk önce okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederim. Ben "ne kadar güvenilir bilmiyorum " demişim arkadaşım. Anlamanı umut ediyorum.Hocam 2. site virüs diyorum. Eğer insanlar görüp indirse ne olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.