Hitman: Absolution Dış Mekan Sorunu

SamJam

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Hitman: Absolution'da dış mekanların bazılarında böyle bir sorunum var. Özellikle karanlık ve yağmur yağdığı zaman bu şekilde kırılmalar oluyor. İç mekanlarda hiçbir sıkıntı yok. Ekran kartım MSI GeForce RTX 2060 GAMING 6G. 1080p ve ultra ayarlarda her şey açık ve 144 HZ'de oynuyorum. FPS'yle ilgili bir sorunum yok.

Not: Bu arada konudan alâkasız olacak, en zor seviyede oynuyordum oyunu normalde. Ekrandaki içgüdü olayı yanıltmasın:)) Bir bölümü 3 saat geçemeyince bir seviye düştüm sonunda.

Dosya Ekleri

• Hitman Absolution Dış Mekan Sorunlu.jpg
    Hitman Absolution Dış Mekan Sorunlu.jpg
    387 KB · Görüntüleme: 122
  • Hitman Absolution İç Mekan Düzgün.jpg
    Hitman Absolution İç Mekan Düzgün.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 92
Aynı sorunu bende yaşamıştım her hangi bir çözümünü bulamadım açıkcası. Bunun olma ihtimali ise şu olabilir GTA V korsan oynadığım zaman aynı sıkıntı oluyordu ama orjinal alıp oynadığımda ise bu tarz bir grafik sorunu yaşamamıştım. Eğer oyun orjinal olduğu halde böyle oluyor ise yeni ekran kartının yazılımından olma ihtimali var ilerleyen zamanlarda gelen güncellemelerle düzelebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı