Steam Hitman World of Assasination'daki DLC'leri bedava satın almanın bir yolu var mıdır?

Merhaba, Steam üzerinden Hitman world of assasination aldım.

Diğer seviyelere geçiş için DLC satın almak gerekiyor (Hitman 2 ve 3 için). Bu DLC'leri ücretsiz olarak indirmenin bir yolu yok mu? Çok pahalı.

Belki crack Hitman 3 indirip DLC'leri orijinal oyuna atarsınız 1 ihtimal olarak bu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapımcısı tam mezarcı. Bunlardan bedava bir şey bulamazsın. Önceki oyunlara sahipken dlc'leri de almıştım. Hitman 3'te tekrardan Hitman 2'nin dlc'lerini satın almamızı istiyor erişebilmemiz için. Zaten almıştık kardeşim kaç defa daha alalım? Ölmüş ineği halen sağmaya çalışıyor yapımcı.

Yapımcısı tam mezarcı. Bunlardan bedava bir şey bulamazsın. Önceki oyunlara sahipken dlc'leri de almıştım. Hitman 3'te tekrardan Hitman 2'nin dlc'lerini satın almamızı istiyor erişebilmemiz için. Zaten almıştık kardeşim kaç defa daha alalım? Ölmüş ineği halen sağmaya çalışıyor yapımcı.
Boşuna almışsınız. Hitman 3 çıktığında Hitman 1 ve 2’nin bölümlerine sahipseniz sadece 3’ü alarak 1 ve 2’yi de taşıyabiliyordunuz.

Varmış hocam çözdüm, gülücük emojisi atıp dalga geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum beni hırslandırdılar buldum. 19 dolar ödemekten kurtardılar beni.

Hocam nasıl bir çözüm var aynısını bende yapmak istiyorumda :D boşa para vermeyelim DLC'lere.

@efesknt

Boşuna almışsınız. Hitman 3 çıktığında Hitman 1 ve 2’nin bölümlerine sahipseniz sadece 3’ü alarak 1 ve 2’yi de taşıyabiliyordunuz.
Söylemek istediğimi anlamamışsınız. Bende 1 ve 2 vardı. Henüz piyasada 3 yokken 2'nin dlc'leri para vererek aldım diğer herkes gibi. Daha sonra 3 çıktığında onu da aldım. 1 ve 2'ye de önceden aldığım için erişebiliyorum ama 2'de parayla aldığım içerikleri tekrar satın almamızı istiyor 3 içinde erişebilmemiz için. Mesela yanlış hatırlamıyorsam bankada geçen bölüme erişemiyoruz 3'te. Zaten bu açgözlülüklerinden dolayı 3'ün dlc'lere bakarsanız hep olumsuz değerlendirme var.(Türkçe yorum yoksa ingilizce bakın Steam'de)

Hocam nasıl bir çözüm var aynısını bende yapmak istiyorumda :D boşa para vermeyelim DLC'lere.

@efesknt
Maalesef bir çözüm yok. Ya 2'yi indirip o şekilde erişeceğiz ya da tekrar satın alacağız. %90 indirim yaparlarsa alırım ben yoksa almam. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı