DumpcesTR
Hectopat
Hepsi için ekstra neleri almam gerekiyor.
Sarajevo six, the undying pack, the splitter pack, the drop pack.
Hepsi için ekstra neleri almam gerekiyor.
Sarajevo six, the undying pack, the splitter pack, the drop pack.
Teşekkürler hocam sağ olasın. Bunları alacağım fakat Deluxe paket upgrade diye bir şey var o da başka şeyler eklemiyor değil mi, yani yeni görev ve harita ekleyen veya oynanışı değiştirecek silahları ekleyen paketler sadece bunlar. Biraz darlıyor gibi oluyorum ama rahat etmek istiyorum kusura bakmayın.
Eğer Deluxe sürüm aldıysanız Deluxe upgrade pakete gerek yok hocam. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz sıkıntı yok.
İstediğim içerikleri zaten söyledim, oynanışa etkisi olan silahlar, yeni görevler ve haritaları istiyorum. Deluxe Edition aldım. Bu dediklerinizde Sarajevo'yu istek listeme ekledim ve o diğer üçünü tek bir bundle olarak toplamışlar. Onu ekledim istek listeme ekledim. Daha böyle silah veya yeni harita / görev falan yok değil mi?
Bir de normalde sormadan direkt oyuna girip kendim bakarım fakat bilgisayarım iyi olmadığı için yeni bilgisayar aldığımda oynamalık alıyorum oyunları, o yüzden daha detaylı soruyorum.
Hatırladığım kadarıyla yoktu hocam. Ben bunları ve Trinity Pack'ı satın almıştım. Kırmızı tabanca ve ceketi çok yakışıyor bence.
Yani bu söylediklerin dışında diğerleride silah falan ekliyor mu? Muhtemelen almayacağım ama merak ettim.
Sadece skin diye biliyorum.
Hocam neleri aldınızSağ olasın hocam. O bahsettiklerini istek listeme attım indirime girince onları da alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.