Hitman World of Assassination Deluxe pack alınır mı?

167 tl olanda 1 ve 2 nin hafitalarinada erişebilirsiniz sanirim Hitman oyunlarını seviyorsanız dlc yi alıp uzatabilirsiniz oyunu ben öyle yaptim ikisinide aldim.

konuyu hortlatıyorum. Hitman WOA DLC paketini almaya gerek var mı ? Oynayan arkadaşlar parasına değer mi ? şuan epic games indirimlerinde ana oyun 167 TL, deluxe upgrade 160 TL nerdeyse oyunun fiyatı kadar deluxe upgrade fiyatı var.

Konuyu hortlatıyorum. Hitman woa DLC paketini almaya gerek var mı? Oynayan arkadaşlar parasına değer mi? Şu an Epic Games indirimlerinde ana oyun 167 TL, Deluxe upgrade 160 TL neredeyse oyunun fiyatı kadar Deluxe upgrade fiyatı var.

YouTube'da yorumlarda öğrendim, woa normal paketi Hitman 1 GOTY Edition yani bütün DLC'leri var, Hitman 2 ama DLC'siz, bir de Hitman 3 diye biliyorum, her şeyi almak için Deluxe şart yani.

YouTube'da yorumlarda öğrendim, woa normal paketi Hitman 1 GOTY Edition yani bütün DLC'leri var, Hitman 2 ama DLC'siz, bir de Hitman 3 diye biliyorum, her şeyi almak için Deluxe şart yani.
ama orada da 2 seçenek var. 1. sıradaki attığım liste en pahalı paket ana oyunla beraber olan. 2. attığım liste ise ana oyunu zaten almışız 167 TL'ye ve deluxe upgrade yapıyoruz 160 TL. Buradaki kafamı karıştıran upgrade yapmamıza rağmen 1. listedeki bazı şeyleri 2. listede vermiyor.

Deluxe Edition İçerikleri:​

HITMAN Suikast Dünyası
HITMAN 2 - Genişletme Paketi
  • 2 Konum (New York ve Haven Island)
  • 2 adet Sniper Assassin haritası (Hantu Port ve Siberia)
  • Winter Sports Paketi
  • Smart Casual Paketi
  • Executive Paketi
  • Collector's Paketi
  • Özel Görevler Paketi 1 ve 2
HITMAN 3 Deluxe Paket
  • 6 adet Deluxe Gerginlik Kontratı
  • Deluxe Takım Elbiseler ve Eşyalar
  • Dijital Oyun Müzikleri
  • Dijital "World of HITMAN" Kitabı
HITMAN 3 Yedi Ölümcül Günah Koleksiyonu
  • 7 adet Temalı Gerginlik Kontratı ile kilidi açılabilir benzersiz takım elbiseler ve silahlar

HITMAN Suikast Dünyası Deluxe Paket Upgrade​

HITMAN Suikast Dünyası'nı HITMAN 2 ve HITMAN 3'teki ayrıcalıklı içeriklerle genişlet.
  • Konumlar: New York ve Haven Island
  • Sniper haritaları: Hantu Port ve Siberia
  • 6 Deluxe Gerginlik Kontratı
  • Yedi Ölümcül Günah DLC'si
  • Kozmetik eşyalar

Ama orada da 2 seçenek var. 1. sıradaki attığım liste en pahalı paket ana oyunla beraber olan. 2. attığım liste ise ana oyunu zaten almışız 167 TL'ye ve Deluxe upgrade yapıyoruz 160 TL. Buradaki kafamı karıştıran upgrade yapmamıza rağmen 1. listedeki bazı şeyleri 2. listede vermiyor.

Deluxe Edition içerikleri:​

Hitman suikast dünyası.
Hitman 2 - genişletme paketi.
  • 2 konum (New York ve haven ısland)
  • 2 adet Sniper Assassin haritası (hantu port ve Siberia)
  • Winter sports paketi.
  • Smart casual paketi.
  • Executive paketi.
  • Collector's paketi.
  • Özel görevler paketi 1 ve 2
Hitman 3 Deluxe paket.
  • 6 adet Deluxe gerginlik kontratı.
  • Deluxe takım elbiseler ve eşyalar.
  • Dijital oyun müzikleri.
  • Dijital "world of Hitman" kitabı.
Hitman 3 yedi ölümcül günah koleksiyonu.
  • 7 adet temalı gerginlik kontratı ile kilidi açılabilir benzersiz takım elbiseler ve silahlar.

Hitman suikast dünyası Deluxe paket upgrade​

Hitman suikast dünyası'nı Hitman 2 ve Hitman 3'teki ayrıcalıklı içeriklerle genişlet.
  • Konumlar: New York ve haven ısland.
  • Sniper haritaları: Hantu port ve Siberia.
  • 6 Deluxe gerginlik kontratı.
  • Yedi ölümcül günah DLC'si.
  • Kozmetik eşyalar.

Kozmetik eşyalar ve 6 Deluxe paket yazmış ya.

Kozmetik eşyalar ve 6 Deluxe paket yazmış ya.
Neden normal oyun ve deluxe upgrade almaya izin vermiyor sizce? 2. resimde Hitman 3 veya hitman suikast gerektirir diyor ama 2si birlikte alınamıyor.
1703227863946.png

1703227879465.png

Neden normal oyun ve Deluxe upgrade almaya izin vermiyor sizce? 2. resimde Hitman 3 veya Hitman suikast gerektirir diyor ama 2'si birlikte alınamıyor.
Eki Görüntüle 2060948
Eki Görüntüle 2060949

Hocam bazen daha kapsamlı bir paket daha ucuz olabiliyor mesela Hades zamlandı 235 TL oldu ama Hades+müzikleri hala 49 TL güncelleme unutmuş olabilirler ve Steam'den baktığım üzere Deluxe paket Hitman 2 expansion veriyor.

Hocam bazen daha kapsamlı bir paket daha ucuz olabiliyor mesela Hades zamlandı 235 TL oldu ama Hades+müzikleri hala 49 TL güncelleme unutmuş olabilirler ve Steam'den baktığım üzere Deluxe paket Hitman 2 expansion veriyor.

Bu arada şimdi biraz kurcaladım

Hitman World of Assassination Part One oyununu alıp şu an indirimde olan Hitman 2 expansionu alırsanız benim anladığım kadarıyla 3 oyunu da alıyorsunuz ama emin değilim tam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı