Hitman world of Assassination Deluxe pack ile Deluxe Edition farkı nedir?

Rozenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öğrendiğim kadarıyla Hitman WOA, Hitman 1-2-3 oyunlarını dlc'siz şekilde birleştiriyor Epic Games'de Hitman WOA Deluxe Edition ve Hitman WOA Deluxe Pack olduğunu gördüm. Deluxe Pack alabilmek için Hitman 3 almamız gerekiyor.

1722353553645.png

Ürünü Gör'e basıp eklediğimizde ürünler çakışıyor.

1722353717574.png

Hitman WOA Deluxe Edition, Hitman 3 ve Deluxe Pack'deki tüm görevleri içeriyor mu? Yani Hitman WOA Deluxe Edition Hitman 1-2-3 oyunlarının tüm görev dlc'lerinin açık hali midir? sadece Deluxer Edition'u almak mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler.(419TL'nin farkındayım)

1722353873851.png

Hocam konu biraz geçmiş ama ben Hitman'in bütün içeriklerini almak istiyorum, yani oynanışı değiştiren silah veya oynanış süresini arttıran yeni görevler veya haritalar, skin falan istemiyorum. Ve şu anda indirimlerden Hitman world of assasination Deluxe Edition aldım. Şu anda bilgisayarım yetmiyor daha sonra oynamak için alıyorum o yüzden yükleyip bakma şansım yok. En azından yüklesem bile oyunu oynama şansım yok. İstediğim bütün şeyleri bu world of assasination Deluxe Edition sağlıyor mu acaba?

Hocam konu biraz geçmiş ama ben Hitman'in bütün içeriklerini almak istiyorum, yani oynanışı değiştiren silah veya oynanış süresini arttıran yeni görevler veya haritalar, skin falan istemiyorum. Ve şu anda indirimlerden Hitman world of assasination Deluxe Edition aldım. Şu anda bilgisayarım yetmiyor daha sonra oynamak için alıyorum o yüzden yükleyip bakma şansım yok. En azından yüklesem bile oyunu oynama şansım yok. İstediğim bütün şeyleri bu world of assasination Deluxe Edition sağlıyor mu acaba?
Valla ben aldım içinde tüm HITMAN bölümleri ve birçok mod vardı bildiğim kadarıyla. Ama sanıyorum nereden aldığına göre de değişiyor. Steam başka söylüyor, Epic başka, internette farklı dilde arama yaparsan yabancı forumlardan cevabını alabilirsin bence. Ama arkadaş zaten atmış gerçi. :D

Vallahi ben aldım içinde tüm Hitman bölümleri ve birçok mod vardı bildiğim kadarıyla. Ama sanıyorum nereden aldığına göre de değişiyor. Steam başka söylüyor, Epic başka, internette farklı dilde arama yaparsan yabancı forumlardan cevabını alabilirsin bence. Ama arkadaş zaten atmış gerçi. :D

Epic'te dikkat ettimki Deluxe paket olarak geçiyor fakat o oyunun resim kısmında Edition olarak Deluxe Edition olarak geçiyor. Yanlış türkçelendirme olabilir, ki muhtemelen öyle, fakat dediğiniz gibi verilen içeriklerin farklı olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin aldığınız Hitman world of assasination Deluxe Edition kaç GB dı acaba söyleyebilir misiniz?

Epic'te dikkat ettimki Deluxe paket olarak geçiyor fakat o oyunun resim kısmında Edition olarak Deluxe Edition olarak geçiyor. Yanlış türkçelendirme olabilir, ki muhtemelen öyle, fakat dediğiniz gibi verilen içeriklerin farklı olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin aldığınız Hitman world of assasination Deluxe Edition kaç GB dı acaba söyleyebilir misiniz?
Oyun kütüphanede HITMAN 3 olarak gözüküyor ama WOA paketi. Hazır Epic Games'ten oyun alıyorken Metro serisine de bakmanı öneririm hele ilk iki oyunu soluksuz bitirmiştim.
1738328914372.png

1738328781283.png

1738328814912.png

Oyun kütüphanede Hitman 3 olarak gözüküyor ama woa paketi. Hazır Epic Games'ten oyun alıyorken metro serisine de bakmanı öneririm hele ilk iki oyunu soluksuz bitirmiştim.
Eki Görüntüle 2412579
Eki Görüntüle 2412577
Eki Görüntüle 2412578

Sağ olasın hocam, metro serisi için de dediğim gibi bilgisayarım kötü olduğundan eski oyunları oynuyorum. İlk iki oyuna muhtemelen yeter ama full grafikli oynamak istediğim için şu anlık oynamıyorum. Şu aralar yine Epic Games'in bir aralar verdiği Fallout New Vegas'ı oynuyorum, daha öncesinde 3'ü de oynamıştım bu da gayet güzel. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Konuyu hortlatıyorum ama
Bu oyunun en kapsamlı içinde her şeyin dahil olduğu şekilde almak istersem en ucuz nereden alabilirim ve hangisini almalıyım

Konuyu hortlatıyorum ama.
Bu oyunun en kapsamlı içinde her şeyin dahil olduğu şekilde almak istersem en ucuz nereden alabilirim ve hangisini almalıyım.

Epic Games'te Hitman suikast dünyası Deluxe paket var onu alırsanız 3 ana oyuna ve birçok DLC'ye sahip oluyorsunuz. Bildiğim kadarıyla 1. ve 2. oyunun full DLC'li hali oluyor, 3. oyundan da bazı DLC'ler oluyor mu bilmiyorum ama bu paket dışında sarajevo tarzı hikaye DLC'leri oluyor, onları da alırsanız full oluyor diye biliyorum, bende oyunu bu dediğim şekilde aldım. Hatta o sarajevo dediğim DLC'yi daha almadım bile daha sonra alacağım. Benim bildiğim en ucuz yol bu şekilde.

Epic Games'te Hitman suikast dünyası Deluxe paket var onu alırsanız 3 ana oyuna ve birçok DLC'ye sahip oluyorsunuz. Bildiğim kadarıyla 1. ve 2. oyunun full DLC'li hali oluyor, 3. oyundan da bazı DLC'ler oluyor mu bilmiyorum ama bu paket dışında sarajevo tarzı hikaye DLC'leri oluyor, onları da alırsanız full oluyor diye biliyorum, bende oyunu bu dediğim şekilde aldım. Hatta o sarajevo dediğim DLC'yi daha almadım bile daha sonra alacağım. Benim bildiğim en ucuz yol bu şekilde.
Anladım hocam, diğer DLC'ler nasıl peki güzel mi? Deluxe paket aldım ama henüz 1. oyunu yeni bitirdim DLC'lere ne zaman gireyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı