Hız aşırtmak için 2133MHz bellek alıp risk alır mısınız?

@sQwisH RAM frekansları genel olarak AMD anakartlarda 3466MHz limitinin üstüne çıkabiliyor.
3600-5000MHz aralığı ekleniyor 3.Nesil işlemciler ile, 2.Nesil işlemciler ise B450 ile 3466 limitine takılabiliyor.

Bu RAM'ler ile 3400-3200MHz görür gibime geliyor.
Heyecanla bekliyoruz, denemeden her şey afâki 😊

@Tolga Samet Yemek 6 kişilik oldu. Çok hızlısınız mesajları karıştırıyorum kusura bakmayın.
Tam 2 sene önce Corsair Vengeance LED 2x8 GB 3200MHz RAM'i 1150 liraya aldım. O günden beridir kimseyi yemeğe çıkarmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sQwisH Hatırlıyorum o zamanları, en ucuz 8 GB RAM yaklaşık 550-600 TL'ydi. Ben de Çin'den Avexir almıştım 370'e ve Micron B-die çıkmıştı, haliyle 3933MHz vurdum :) Bunlar da en azından Hynix C-die falan gelsin de bi' gözümüz şenlensin :D

@sQwisH Hatırlıyorum o zamanları, en ucuz 8 GB RAM yaklaşık 550-600 TL'ydi. Ben de Çin'den Avexir almıştım 370'e ve Micron B-die çıkmıştı, haliyle 3933MHz vurdum :) Bunlar da en azından Hynix C-die falan gelsin de bi' gözümüz şenlensin :D
Ben hep kötüsünü düşünürüm, iyisi denk gelince mutlu olayım diye. Hepte kötüsü denk gelir bana, sen doğrusunu yapıyorsun olumlu düşünüyorsun, bence bu iş güzel olacak 🥳

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı