Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Hangisi daha güvenilir ve hızlı? Oyun oynarken ping olmasın istiyorum.
Günlük kullanımda da oyun vs yüklersen problem olmaz değil mi?
Özellikle Vanguard'dan ban yemeyiz değil mi?

Hangisi daha güvenilir ve hızlı? Oyun oynarken ping olmasın istiyorum.
Günlük kullanımda da oyun vs yüklersen problem olmaz değil mi?
Özellikle Vanguard'dan ban yemeyiz değil mi?
Yemezsiniz hocam. Tek bir tane bile doğrulanmış oyun yasaklaması yok. Hız kaybı ve oyunlarda gecikme yaşamamak da zaten asıl amaç.
GoodbyeDPI-Turkey sizde çalışıyorsa, SplitWire-Turkey kurmanıza gerek yok.

Çağrı hocam merhaba, sırf size ulaşmak için hesap açtım. 7 gün öncesine kadar tatile gitmeden önce GoodbyeDPI kullanıyordum sorunsuzca çalışıyordu fakat artık çalışmamaya başladı. Yeni uygulamanızı gördüm indirdim. Standart ve alternatif kurulum çalışmıyor. 3. ve 4. seçenekler çalışıyor fakat bütün internetimi yavaşlatıyor. LoL'e girdiğimde 500 pingle hareket edemiyorum. Hizmetleri kaldır dediğimde pingim eski haline 4'e geri düşüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Discord'a girebilmek ama başka hiçbir şeyimin etkilenmesini istemiyorum. Uğraşlarınız için şahsen teşekkür ederim.

Roblox'a nasıl girecegiz hocam?
Çağrı hocam merhaba, sırf size ulaşmak için hesap açtım. 7 gün öncesine kadar tatile gitmeden önce GoodbyeDPI kullanıyordum sorunsuzca çalışıyordu fakat artık çalışmamaya başladı. Yeni uygulamanızı gördüm indirdim. Standart ve alternatif kurulum çalışmıyor. 3. ve 4. seçenekler çalışıyor fakat bütün internetimi yavaşlatıyor. LoL'e girdiğimde 500 pingle hareket edemiyorum. Hizmetleri kaldır dediğimde pingim eski haline 4'e geri düşüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Discord'a girebilmek ama başka hiçbir şeyimin etkilenmesini istemiyorum. Uğraşlarınız için şahsen teşekkür ederim.
SplitWire-Turkey-Setup-Windows-1.5.0.exe güncellemesini indirip kurarak tüm yöntemleri tekrar deneyebilirsiniz. Birçok hata giderildi ve yeni yöntemler eklendi.

hocam merhaba sizden yanıt alana kadar cloudflare zero trust kullanıyordum. sizden yanıt gelince denetim masasından silip standart kurulum yaptım ve şu an discorda girebiliyorum. Speedtest yapınca gördüm ki sunucuda cloudflare warp yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı

update: tarayıcıyada uygula dediğimden olabilceğini düşündüm bu yüzden hizmetleri kaldır diyip tekrar standart kurulum yaptım şu an discord açılmıyor checking for updates diyip fail veriyor
SplitWire-Turkey-Setup-Windows-1.5.0.exe güncellemesini indirip kurarak tüm yöntemleri tekrar deneyebilirsiniz. Birçok hata giderildi ve yeni yöntemler eklendi.

hocam merhaba sizden yanıt alana kadar cloudflare zero trust kullanıyordum. sizden yanıt gelince denetim masasından silip standart kurulum yaptım ve şu an discorda girebiliyorum. Speedtest yapınca gördüm ki sunucuda cloudflare warp yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı? indirme ve yükleme hızlarım olması gerektiği gibi fakat pingim çok fazla

Dosya Ekleri

• speedtest.png
    speedtest.png
    57,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
hocam merhaba sizden yanıt alana kadar cloudflare zero trust kullanıyordum. sizden yanıt gelince denetim masasından silip standart kurulum yaptım ve şu an discorda girebiliyorum. Speedtest yapınca gördüm ki sunucuda cloudflare warp yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı
Hocam şöyle yapabilirsiniz. Yeni sürümü indirip kurduktan sonra, Gelişmiş sekmesindeki Tüm Hizmetleri Kaldır ve DNS ve DoH Ayarlarını Geri Al butonlarını kullanıp işlemleri tamamladıktan sonra tekrar Ana Sayfa'dan Standart Kurulum yaparak bu sorunu yaşayıp yaşamadığınızı deneyebilirsiniz. Eğer tarayıcılar için de tünelleme yapmak isterseniz Ana Sayfa'daki switchi açmayı unutmayın.

Eğer bu yöntem sizde çalışmıyorsa diğer yöntemleri deneyebilirsiniz. GoodbyeDPI Blacklisti kullan seçeneği ile iyi çalışıyor. Tüm alternatifleri deneyip sizin için çalışanı bulabilirsiniz.

Yemezsiniz hocam. Tek bir tane bile doğrulanmış oyun yasaklaması yok. Hız kaybı ve oyunlarda gecikme yaşamamak da zaten asıl amaç.
GoodbyeDPI-Turkey sizde çalışıyorsa, SplitWire-Turkey kurmanıza gerek yok.

GoodbyeDPI-Turkey hiç kullanmadım.
Proton VPN kullanıyorum güvenilir denildiği için fakat ping oluyor.
Amacım Discord'a girmek, sizce hangisi daha kolay ve güvenilir?

GoodbyeDPI-Turkey hiç kullanmadım.
Proton VPN kullanıyorum güvenilir denildiği için fakat ping oluyor.
Amacım Discord'a girmek, sizce hangisi daha kolay ve güvenilir?
SplitWire-Turkey'i satır satır kendim yazdığı için en güveniliri bu derim. Kullanım kolaylığı açısından da en kolayı SplitWire-Turkey. Tercih sizin.

Hocam şöyle yapabilirsiniz. Yeni sürümü indirip kurduktan sonra, Gelişmiş sekmesindeki Tüm Hizmetleri Kaldır ve DNS ve DoH Ayarlarını Geri Al butonlarını kullanıp işlemleri tamamladıktan sonra tekrar Ana Sayfa'dan Standart Kurulum yaparak bu sorunu yaşayıp yaşamadığınızı deneyebilirsiniz. Eğer tarayıcılar için de tünelleme yapmak isterseniz Ana Sayfa'daki switchi açmayı unutmayın.

Eğer bu yöntem sizde çalışmıyorsa diğer yöntemleri deneyebilirsiniz. GoodbyeDPI Blacklisti kullan seçeneği ile iyi çalışıyor. Tüm alternatifleri deneyip sizin için çalışanı bulabilirsiniz.
Hocam tekrardan merhaba, update vermeyi unutmuşum. dediklerimden sonra discordu 2-3 kere kapa aç yaptım ve güncellemeyi yapıp açıldı. Bunu yapmak sonradan aklıma geldi cloudflare zero trust kullanırkende böyle açılmaya başlamıştı. Şu an discordum çalışıyor oyunlarda da ping almıyorum hiçbir sorun yok. Bilgisayarı kapa aç yapmayı henüz denemedim onu yaptığımda da çalışırsa daha ne olsun emeğinize sağlık

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı