Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Hocam tam okuyamadım IP adresi değişir mi?

Hocam tam okuyamadım IP adresi değişir mi?
Discord için (Ya da Özelleştirilmiş Kurulum yaptıysanız eklediğiniz uygulamalar için) değişir. Ancak sistem genelinde geri kalan uygulamalarda IP adresiniz değişmez.

@Nervae @Bal Porsuğu @Shinsoo
Yeni versiyon Github'da yayında.
Konudaki linkler veya Github'daki linklerden indirebilirsiniz.
31.07.2025 WireSock 1.4.7.1 kullanan alternatif bir kurulum seçeneği eklendi, sessiz kurulum/kaldırma desteği eklendi. (Katkısı için Bal Porsuğu'na teşekkürler)
31.07.2025 GoodbyeDPI ve WinDivert servislerini kaldırmak için bir buton eklendi.
31.07.2025 Kararlılık iyileştirmeleri yapıldı.

Son düzenleme:
Alternatif kurulum kısmından tekrar kurdum fakat hala aynı...

Alternatif kurulum kısmından tekrar kurdum fakat hala aynı...
1. İnternet servis sağlayıcınız nedir ?
2. Cloudflare WARP'ı daha önce sisteminize kurdunuz mu veya hala yüklü mü?
3. MalwareBytes isimli antivirüs yazılımını kullanıyor musunuz ?

Ayrıca,
  • C:\Program Files\SplitWire-Turkey\res\ klasörünün içeriğinin ekran görüntüsünü paylaşmanız,
  • Hizmetler'e girip (Başlat>Çalıştır>services.msc>Tamam yolu veya arama çubuğuna Hizmetler yazıp gelen sonuca tıklayarak açabilirsiniz) WireSock... isimli hizmetin bulunup bulunmadığını, mevcut ise çalışıyor olup olmadığını, eğer mevcut ve çalışıyorsa hizmet üzerine sağ tıklayıp Özellikler seçeneğini seçerek Çalıştırılabilir dosyanın yolu altındaki satırın tamamını kopyalayıp yanıtınıza yapıştırmanız ve WireSock hizmeti penceresinin ekran görüntüsünü paylaşmanız,
  • C:\Program Files\WireSock Secure Connect ya da C:\Program Files\WireSock VPN Client isimli klasörlerin var olup olmadığını kontrol etmeniz,
  • Başlat>Çalıştır>ncpa.cpl>Tamam yolunu izleyerek açacağınız Ağ Adaptörleri penceresinin ekran görüntüsünü paylaşmanız. Ardından bu ağ adaptörleri penceresinde bulunan bağlantı kurmakta olduğunuz adaptörün (Wi-Fi ya da Ethernet adaptörü) üzerine sağ tıklayıp Özellikler seçeneğini seçmeniz, ardından Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) öğesine bir kez tıklayıp pencerenin içerisindeki Özellikler butonuna tıkladıktan sonra açılan IP adresi ve DNS sunucu ayarlarının ekran görüntüsünü paylaşmanız,
  • Windows ayarlarından DNS ataması yapıp yapmadığınızı kontrol etmeniz. Eğer DNS ayarlarınız Otomatik (DHCP) tercihli değilse Otomatik (DHCP) haline getirmeniz

durumunda size daha kolay yardımcı olabilirim.

Türk Telekom kullanıyorum. Bilgisayarım daha yeni, hiç WARP'ı ve Malwarebytes'i indirmedim. Dediğiniz yerlerin üzerinden bir kez daha geçtim, gerekli ekran görüntülerini de ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-31 014627.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran görüntüsü 2025-07-31 014756.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-07-31 015110.png
    16,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2025-07-31 015145.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-07-31 015453.png
    51 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…