Hız Sınırını Aşan Tesla Araç Sürücüsü Uyurken Görüntülendi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.256
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Tesla

Otoyolda hız sınırı aşan Tesla aracın kendi kendine ilerlediği ve içerisindekilerin uyuduğu ortaya çıktı. Otomobillerde otonom sürüş becerileri gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Otonom kelimesini duyduğumuzda aklımıza ilk gelen isimlerden birisi de “Tesla” olmuştur. Araçlara tamamen kendi kendine sürüş işlevselliği getiren özellik, henüz insanların güvenini tam olarak kazanabilmiş değil. Ancak Tesla, yıl sonuna kadar 5. […]

Devamı: Hız Sınırını Aşan Tesla Araç Sürücüsü Uyurken Görüntülendi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
"Sürücüleri uyurken veya yolcu koltuğunda otururken hareket eden Tesla araçların birkaç örneğini daha önce görmüştük. Tesla, otopilot özelliğinin tamamen otonom bir sistem olmadığı konusunda defalarca uyarıda bulunmuştu. Ayrıca sürücüler direksiyonu iki elleriyle tutmadıkları tespit edilirse uyarılıyor. Uyarıların dikkate alınmaması durumunda ise araç otomatik olarak yavaşlıyor ve kenara çekiliyor. "

Haber içeriğini okumak gerekiyor. Araç değil sürücü suçlu.
 
Yol sırasında hız sınırı algılanmıyor mu? Manuel kaldırmış olmalı. Bu sistem Türkiye içinde bile çalışıyor. Pek anlam veremedim bu kadar hızlanmasına.
 
Elon Musk'dan herzamanki gibi reklam kokan hareketler. O kadar güvenilir araçlarımız var ki millet 200-300 km/s hızla giderken içinde uyuyor mesajları falan. Viralin de bu kadarı bayıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı