Advertisement

Hız testi yapınca Upload gözükmüyor

TBTURK

Decapat
Katılım
11 Kasım 2019
Mesajlar
861
Çözümler
5
Dostlar selam, hız testi yapayım dedim bir anda aklıma düşmesiyle bu siteden yaptığımda fotoğrafta göründüğü gibi Upload'u göstermiyor. Türk Telekom ve TurkNet'in sitelerinden de yaptım oralarda gösteriyor sadece bu sitede göstermiyor. Bunun sebebi ne olabilir ve düzeltebilir miyim? Normalde hep bu siteden yapardım testleri.
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
718
Çözümler
1
Dostlar selam, hız testi yapayım dedim bir anda aklıma düşmesiyle bu siteden yaptığımda fotoğrafta göründüğü gibi Upload'u göstermiyor. Türk Telekom ve TurkNet'in sitelerinden de yaptım oralarda gösteriyor sadece bu sitede göstermiyor. Bunun sebebi ne olabilir ve düzeltebilir miyim? Normalde hep bu siteden yapardım testleri.
Farklı tarayıcıda dener misin?
 

TechDelisi

Centipat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
478
Çözümler
3
Dostlar selam, hız testi yapayım dedim bir anda aklıma düşmesiyle bu siteden yaptığımda fotoğrafta göründüğü gibi Upload'u göstermiyor. Türk Telekom ve TurkNet'in sitelerinden de yaptım oralarda gösteriyor sadece bu sitede göstermiyor. Bunun sebebi ne olabilir ve düzeltebilir miyim? Normalde hep bu siteden yapardım testleri.

Sitede sorun olabilir. Bende gösteriyor site.

1653561842763.png


Ayrıca doğru olduğunu düşünmüyorum nedense aynı testi aynı netle Speedtest'te yapınca 95i geçmiyor net burada 112 100 Mbit fiberim var oysaki.

1653561936167.png


İkisi de aynı server üstünden yapıldı İstanbul TurkNet.
 
KS
KS
TBTURK

TBTURK

Decapat
Katılım
11 Kasım 2019
Mesajlar
861
Çözümler
5
Ben seçilmiş kişi miyim? ISS'iniz nedir Millenicom benimki.

Türk Telekom benimki.
Bu aslında uzun süredir böyle bende, yaklaşık 5 aydır falan böyle belki daha fazla. Çok az hız testi yaptığım için sorun olmuyordu, ilk zamanlar sitede sorun var galiba diye düşünmüştüm. Ama aradan bu kadar zaman geçti ve hâlâ göstermeyince bir sorun var galiba diye düşündüm.
 

TechDelisi

Centipat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
478
Çözümler
3
Türk Telekom benimki.
Bu aslında uzun süredir böyle bende, yaklaşık 5 aydır falan böyle belki daha fazla. Çok az hız testi yaptığım için sorun olmuyordu, ilk zamanlar sitede sorun var galiba diye düşünmüştüm. Ama aradan bu kadar zaman geçti ve hâlâ göstermeyince bir sorun var galiba diye düşündüm.

Bu site dışında diğer sitelerde gösterdiğine göre sitede sorun var. Daha doğru kanalları kullanın Speedtest gibi. Benim 100 MB fiber nasıl 113 veriyor anlamadım mesela Speed'de 94 veriyordu.
 
Yukarı