Hız yapmak insanların hayatını nasıl karartır?

Selim C.

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Uzaklarda...
Daha fazla  
@CJack60 'ın #şu konusundaki haberde dolanırken bu videoyu gördüm. Sizlerle de paylaşayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hız yapmayın. Canlara mal olmayın!...

Adamlarda hem caydırıcı cezalar müthiş hem de adamlar empati yaptırıyor. Bir kez daha anlıyorum ki, adamlar kendi halkını düşünerek, nasıl daha yaşanabilir hayat oluşturabiliriz diye çırpınıp duruyorlar. Gel gör ki buralarda böyle halkının hizmetkarlarını göremiyorum ne yazık ki! Bir adamın karısını öldürmesini adet haline getirtebilecek kadar rahat yasalara sahibiz. Ne güzel! Özgürlük burada gerçekten, özgür olan Avrupa değil, biziz.

Bizim topraklarda pişman olma erdemini gösteremiyor maalesef herkes.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bizim topraklarda pişman olma erdemini gösteremiyor maalesef herkes.

Gülünecek bir şey değil fakat gülüyoruz, durumumuz acınacak halde.

Etiketlenmişim fakat bildirim gelmedi konuyu rastgele gördüm. İnsanlara yaptıkları yanlışı farklı bir yoldan anlatmayı seçmişler başarılı olur olmaz bilemem. Benim asıl dikkatimi çeken nasihat veren kişilerin yaralarının deşilmesinden rahatsızlık duymamış olmalarıdır. Gönüllü olmuşlarsa da garipserim. Sonuçta hayat devam ediyor kimse geçmiş acıları tekrar tekar yaşamak istemez.

Açık söyleyeyim, hız yapan olursa (Özellikle şehir içinde) hiç tereddütsüz sağlam küfrediyorum :D Yalan yok yani :D Otobanda da gereksiz çok hızlı gidenlere söylüyorum. Ayrıca bağırta bağırta geçenleri, durduk yere kornaya basanları, sağa girip sola dönenleri hiç affetmiyorum direk dümdüz gidiyorum. Aslında sabırlı insanım. Ama burada trafik o kadar kötü ki trafikte hiç sabrım kalmıyor boyuna günaha giriyorum :( Ayrıca daha önce bunu bir kaç kez tecrübe ettim acı yollardan. İnanın, başınıza gelmesini hiç istemezsiniz...
Dipnot : Arabayı babam sürmesine rağmen bunlar oluyor, anlatabildim umarım. Yanlışlıkla bir kere babamın yanında ağzımdan kaçırdım iyiki duymadı :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı