Hız yapmak insanların hayatını nasıl karartır?

Aslında ülkemizde sadece hız yapanlara değil, tüm suçlara çok ağır cezalar gelmeli ki suçu işleyeni az, işlenince de devlete deli gibi para kazandırmalı. Bakın idam v.b. demiyorum, mesela hız sınırını %10 aştın işte örneğin 1230 tl (sallıyorum burayı) ödenecek olmasından daha caydırıcı bir bedel olması (~5-10 katı gibi arttığını düşünün) hem daha caydırıcı (bkz: yusuf yusuf) hem de birine kesildiğinde devlete daha fazla para kazandıracak. (herkes çıkarlı bence bu durumda, hem otoban haytalarından kurtulmuş hem de ülke olarak gelir artmış olacak)
Ayrıca sadece hız da değil, ülkemizdeki otobanlarda ve Almanya'daki otobanlarda galiba aynı şerit kullanım yönergesi var hatta bizde her kavşaktan sonra yeşil bir tabela yardımıyla üzerine basa basa belirtiliyor ama bu kurala bizde kimse uymaz, neden mi? Çünkü Almanya'da bunu yapanı bildiğiniz öpüyor adamlar. Burada bizim bazı polislerimiz bile bilmez belki de bu kuralları.

36be2e3a-8514-4f8d-83ad-192b255a51c8.jpg

Anladiniz siz onu.

50 ile yapılan testlere de bakmıyorlar, dahası uçan tenekelere binip, 120 yapmak bile intihardır benim gözümde. 50 ile bu denli hasar oluyorsa yeni arabalarda dahi, sen 100 ile bir de karşıdan gelen 100'ü kat etti 200'le çarpıştığını göz önünde bulundur. Ohooo imamın kayığı...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

50 ile yapılan testlere de bakmıyorlar, dahası uçan tenekelere binip, 120 yapmak bile intihardır benim gözümde. 50 ile bu denli hasar oluyorsa yeni arabalarda dahi, sen 100 ile bir de karşıdan gelen 100'ü kat etti 200'le çarpıştığını göz önünde bulundur. Ohooo imamın kayığı...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tofaş...

Sadece tofaş değil, eski sağlamdır denilen arabaların hepsi uçan teneke, 90 2000 modellerden bahsediyorum. Daha adam öldü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı