Hızlı bir şekilde yağ nasıl yakılır?

Yani bence daha iyi olur çünkü size Full-body çalıştırıyorlar ve 2 ay oldu diyorsunuz. Full-body normal olarak 2-3 hafta sürer ve biter, 2 ay sürmez.

Bu programla maksimum kaslarınızı ısındırırsınız, bunlarla vücut yapmak çok çok zor.

Bence programa takılmayın, kendi programınızı oluşturun. Herkesin vücudu farklıdır.
Yarın yeni program alacağım o zaman yenisini aldığımda sizi etiketlesem olur mu?

Yarın yeni program alacağım o zaman yenisini aldığımda sizi etiketlesem olur mu?
Tabi etiketleyebilirsiniz, size ne program verir bilmem fakat kendi programınızı yapmanız en iyisi.

Ben şahsen hocamın bana verdiği programdan verim almadım. Kendi programımı oluşturdum ve nasıl zorlanıyorsam öyle ayarladım. Şu an çok verim alıyorum.

Tabii etiketleyebilirsiniz, size ne program verir bilmem fakat kendi programınızı yapmanız en iyisi.

Ben şahsen hocamın bana verdiği programdan verim almadım. Kendi programımı oluşturdum ve nasıl zorlanıyorsam öyle ayarladım. Şu an çok verim alıyorum.
Aynı programı verdiler 1 ve 2 gün ayrılan antrenman yerine 1 gün antrenman 1 kardiyo verdiler. Bu program mayıs 15'te bitecek. Bittiği zaman bölgesel program vereceğini söyledi.

L-karnitini 40x20 olarak almam daha mı mantıklı?

Full body antrenmanlar ile vücut yapılmaz mı yani?
Bir yere kadar yapılır, sonrasına split veya PPL antrenman gerekir.
Aynı programı verdiler 1 ve 2 gün ayrılan antrenman yerine 1 gün antrenman 1 kardiyo verdiler. Bu program mayıs 15'te bitecek. Bittiği zaman bölgesel program vereceğini söyledi.

L-karnitini 40x20 olarak almam daha mı mantıklı?
Attığım Karnitine bakabilirsiniz.

Çok hızlı yakarsanız sarkık bir deriyle karşılaşırsınız. Bu egzersizler iyi gibi, metabolizmanız hızlandıkça daha çok yağ yakarsınız zaten.

Attığım karnitine bakabilirsiniz.

Karnitini 40x20 shot olarak almam daha iyi olur mu?

Cla gerekli mi peki? 18 yaşında bunları alsam sıkıntı olur mu?

Karnitini 40x20 shot olarak almam daha iyi olur mu?

Cla gerekli mi peki? 18 yaşında bunları alsam sıkıntı olur mu?
CLA, et ve süt ürünlerinde bulunan ve doğal olarak oluşan bir yağ asididir. Aynı zamanda, insanların yağ kaybetmesine, kilo kaybını sürdürmesine, yağsız kas kütlesini korumasına ve kontrol etmesine yardımcı olan popüler bir besin takviyesidir.

Benim tavsiyem, para konusunda sıkıntınız yoksa almanız. Karnitin tercihi size kalmış, vitamin farklılıkları ve servis farklılıkları bulunuyor.

Cla, et ve süt ürünlerinde bulunan ve doğal olarak oluşan bir yağ asididir. Aynı zamanda, insanların yağ kaybetmesine, kilo kaybını sürdürmesine, yağsız kas kütlesini korumasına ve kontrol etmesine yardımcı olan popüler bir besin takviyesidir.

Benim tavsiyem, para konusunda sıkıntınız yoksa almanız. Karnitin tercihi size kalmış, vitamin farklılıkları ve servis farklılıkları bulunuyor.
Dostum karnitin olarak Hardline 2000 mg olandan aldım. Cla olarak hangisini alayım?

Bir de bcaa almama gerek var mı?

Dostum karnitin olarak Hardline 2000 mg olandan aldım. Cla olarak hangisini alayım?

Bir de bcaa almama gerek var mı?
Keşke Hardline almasaydın hocam. CLA olarak BigJoy alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı