Hızlı çıkan ve yakışmadığı düşünülen bıyık sorunsalı

Orasi da dogru ama sonucta zamani geri ceviremiyoruz ne yazik ki. Bence biyik yakisiyor. Hic dert edecek bir durum yok. O zaman Johhny Deep havasi vermis diyelim.
 

Dosya Ekleri

  • johhny.jpg
    johhny.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 45
Jilet ile ilk önce aşağıya doğru, daha sonra da ters alıyorum. Böyle yapmadıkça nokta nokta kalıyor ve öyle kalmasını istemiyorum. Kestiğim günün akşamında "ben geliyorum" dercesine çıkıyor bıyık kökleri. Bırakayım diyorum ama yakışmadığını da düşünüyorum. Ben yaşıtlarımın hiçbir zaman bu kadar hızlı bıyık bırakabildiğine tanık olmadım. Bıyıklarım biraz da seyrek. Ne yapmalıyım? Bırakıp bozkır haydutları gibi mi takılmalıyım? Gözler de çekik 🤠

Galiba 7 gün oldu bu fotoğrafta.
Benim sakallar da gür mü değil mi anlayamadım. Aynı yaştayız, bıyıklarımın ben de siyahlaşmasını istiyorum. Bakalım, 1 senedir jiletliyorum. Artık sonunda sarımsak süreceğim galiba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Johhny Deep havasi vermis diyelim.
etrer43.png

O da gözlerden ötürü olmuyor :D Birkaç fotoğrafımda DiCaprio'ya benzediğimi söyleyenler var ama her fotoğrafta başka bir şeye benziyorum zaten.

İleride çok önemsiz şeyler olduğunu düşüneceğini umuyorum :)
Büyük ihtimalle öyle olur, ileride yaş gereği vücut yapısı oturacağı için :D
 
Öyle kötü de değil ya bıyığın. Benimki öyle değil ama.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ters almak her zaman tehlikeli kıl dönmesi açısından. Bir de kılların çıkış yönü çorba olur. Nokta nokta kalıyor demişsin ama kalacak o kadar, yapacak bir şey yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha bugün ani bir kararla 1 yıllık sakalımı kestim. Kesmeyin abi, kesmeyin. En azından o halinize alıştıysanız kesmeyin. Aynaya falan bakamıyorsunuz sonra :(

Gayet normal duruyor bu arada. Uzatacağın yerleri ayırıp diğer kısımları jiletleyebilirsin bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı