Hızlı İnternet Olmasına Rağmen Youtube'da Video Donması

AllyCaptain

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Uzun zamandır yaşadığım ve benimle beraber çoğu kişinin de yaşadığını düşündüğüm bir problem hakkında sizden destek isteyeceğim. Hızlı bir internet bağlantım var. Ping sorunum yok. Sistem özelliklerim gayet yeterli. Ancak YouTube üzerinden video izlerken sürekli bir donma yaşıyorum. HD videolar izleyemiyorum. Bazen 480p yaptığımda bile donmalar oluyor. Problem her saatte aynı, akşam ya da sabah olması değiştirmiyor durumu. Chrome sürümü 64 bit güncel. Daha dün güncelledim. Farklı tarayıcılarda da denedim video izlemeyi ancak aynı sorun. Yapabileceğim bütün güncelleştirmeleri yaptığımı düşünüyorum ama sorun devam ediyor. İnternet hızım aşağıdaki gibi ancak görüntü kalitesini HD yaptığımda izleyemiyorum ve internet kullanımı 900-2000kbps arası oluyor. Örnek olarak şu an hiçbir şekilde HD izleyemiyorum. Daire dönüp duruyor.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Ad11sız.png
2.png

TTNET internetimde geçmişte bu sorunu yaşıyordum fakat şimdi yeniden yaşamaya başladım. Büyük ihtimalle internet sağlayıcı tarafında bir sıkıntı var. Bilerek yapıyor olabilirler. Bir de VPN ile izlemeyi deneyin.

Dostum hangi ISS? Alabileceğin hız 72 MBps yazıyor. Bir bak istersen.
TTnet kullanıyoruz. Modem markası da kendi verdikleri TD-W9970 adlı bir modem. Biz paketi alırken 32mbps gibi bir hız söylemişti. Acaba modemin alabileceği maksimum değer mi o ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı problem bende de var. Sanırım Youtube'dan kaynaklı. Her videoda yapmıyor zaten. Bazı videoları o an 240p'de bile açmazken başka bir videouyu aynı anda 1080p açıyor.
Dediğinizin aynısı var. Oyunlarda ve indirmede hiçbir problem yokken video izlerken bu problemlerin yaşanması garip.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı