Hızlı kaygan mouse önerisi

Bütçe
1000-1500

Fyskn

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Selam FACEIT 9seviye oyuncusuyum elımde olan G203 cok yavas gelmeye basladı G203 gibi olan modeller varsa sevinirim kablosuz olursa cok ıyı olur sımdıden teşekkürler.

Selam FACEIT 9seviye oyuncusuyum elımde olan G203 cok yavas gelmeye basladı G203 gibi olan modeller varsa sevinirim kablosuz olursa cok ıyı olur sımdıden teşekkürler.

Yedek skatezi cam skatez çok iyi kayar skatez erimesi olabilir G203'ün.
Mousepadi yıkamada gene fayda var.

G203 Gayet iyi bir kayma hissiyatına sahip diye biliyorum. Mouse Pad değiştirebilirsiniz.
hocam pekı ıkısınıde alsam bana cok yavas gelmeye basladı mousee pad onerısıde alabılırım

Yedek skatezi cam skatez çok iyi kayar skatez erimesi olabilir G203'ün.
Mousepadi yıkamada gene fayda var.

Hocam siteyi daha once duymadım ama sorun cıkar mı?

hocam pekı ıkısınıde alsam bana cok yavas gelmeye basladı mousee pad onerısıde alabılırım
Cam Mouse Pad'lere bakabilirsiniz. Ayrıca hafif veya pedleri kaygan bir mouse almanız gerekiyor. Ağır ama pedleri güzel olan Bloody fareler var(W60 Max vb.) veya hafif olarak da yine Logitech fareleri genellikle hafif oluyor.

Cam mouse Pad'lere bakabilirsiniz. Ayrıca hafif veya pedleri kaygan bir mouse almanız gerekiyor. Ağır ama pedleri güzel olan Bloody fareler var(W60 Max vb.) Veya hafif olarak da yine Logitech fareleri genellikle hafif oluyor.

Biliyorum bir tık fazla rahatsız ettım ama link atar mısın?

Biliyorum bir tık fazla rahatsız ettım ama link atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı