Hızlı kilo verdiren diyet önerisi

Ben şahsen öyle her yediğini değiştiren bir diyet yapmadım. Günde sadece iki öğün yemek yedim, bu öğün aralarında bir şeyler yemedim(abur cubur özellikle yenmemeli çok acıktıysanız meyve veya yoğurt çok iyi olur bu araya) ve ekmeği günde iki dilime düşürdüm bu şekilde öğünlerimde sadece normal porsiyonlarda yemek yemeye devam ederek yaklaşık 10 kilo verdim. Elbette herkesin vücudu özeldir ama ben çözümü bu şekilde buldum.

Bak şimdi sana bütün detaylarıyla anlatıyorum.
Günde 500GR tavuk göğüsü ve 2 göbek marul yiyorsun.(Marul yerine başka yeşillik de yiyebilirsin yeşillik konusunda sınır yok.)
Sabah 5'te aç karna yürüyüşe gidiyorsun 5 km yürüyüş/koşu yapıyorsun.(bunu 1 tur yürüyüş 1 tur koşu şeklinde yaparsan en iyi taktiği uygulamış olursun)
6'da eve geldin 1 saat dinlenme molan var.(dinlenme molalarında su yükle depona 1.5-2 lt)
7'de koşuya gittin 8'de eve geldin 9'da koşuya gittin 10'da eve geldin şeklinde 1 saat koşu/yürüyüş 1 saat dinlenme yapıyorsun ve bunu en az 6 kere tekrarlıyorsun.Toplamda 12 saat ve 30 KM eder.
Her 1 saat 500 kaloriden hesaplarsan günde 3000 kalori.1500 kalori de besinden açık verirsen 4500 kalori toplamda 1 günde vereceğin kalori.7500 kalori yaklaşık 1 kg yani 10 günde 6 kilo ayda 18 kilo verebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı