Hızlı kilo verilip yağ nasıl yakılır?

MrDucky

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz
8GB RAM
60Hz
Arkadaşlar boyum 170 kilom 97 yani bir hayli fazla kilom var. Ben bu yağları, kiloları nasıl yakarım? Günlük hiç hareket etmiyorum okuldan pek zamanım kalmıyor. Sınıfım 3.katta ve çıktığımda nefes nefese kalıyorum. Ağzımda hep bir yiyecek abur cubur oluyor. Ama artık bıktım bunlardan. Artık kilo vermek istiyorum. Nasıl hızlı kilo verebilirim? Amacım kas yapmak falan değil sadece bayağı bir kilo vermek istiyorum. Çok büyük bir rakam gibi gelebilir ama şöyle 70e düşmek istiyorum. 25 kilo falan vermem gerekiyor. Nasıl bir yemek listesi yapmalıyım? Neler yemeliyim? Neler yapmalıyım? Spor salonuna maalesef gidemem. Maddi sıkıntılardan. Evde ya da dışarıda yapabileceğim hareketler var mı? Teşekkürler.

Calisthenics yapabilirsiniz hocam sadece tek gereken direnç lastiği ve bir çift handstand. Eğer detaylı bilgi almak istersen sosyal medyada ozan workout diye bu branşla uğraşan biri var ondan bilgi alabilirsin. Ayrıca hızlıca yağ yakıp kilo vermek için sıkı diyetler uygulamak hele ki sporun ilk başlarında sadece vücuduna zarar verir.

Arkadaşlar boyum 170 kilom 97 yani bir hayli fazla kilom var. Ben bu yağları, kiloları nasıl yakarım? Günlük hiç hareket etmiyorum okuldan pek zamanım kalmıyor. Sınıfım 3.katta ve çıktığımda nefes nefese kalıyorum. Ağzımda hep bir yiyecek abur cubur oluyor. Ama artık bıktım bunlardan. Artık kilo vermek istiyorum. Nasıl hızlı kilo verebilirim? Amacım kas yapmak falan değil sadece bayağı bir kilo vermek istiyorum. Çok büyük bir rakam gibi gelebilir ama şöyle 70e düşmek istiyorum. 25 kilo falan vermem gerekiyor. Nasıl bir yemek listesi yapmalıyım? Neler yemeliyim? Neler yapmalıyım? Spor salonuna maalesef gidemem. Maddi sıkıntılardan. Evde ya da dışarıda yapabileceğim hareketler var mı? Teşekkürler.

Okuldan eve giderken yurumeyi tercih edersen kilo vermende yardim eder ama bunu yapip bir de her gun o tarz yiyecekleri tuketirsen kilo veremezsin.

Peki benim 15 yaşında 36 kilo olmam.

Peki benim 15 yaşında 36 kilo olmam.

Sadece şaka.

indir.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı