Hızlı para nasıl biriktirebilirim?

FortmanForever

Centipat
Katılım
11 Aralık 2022
Mesajlar
785
Makaleler
1
Çözümler
5
Merhaba, PlayStation 3 almak için para biriktirmeye karar verdim.(Ailemin durumu iyi olmadığı için harçlık almıyorum.) Para tutma sorunum yok. Hızlı para kazanma teknikleri verebilir misiniz? Öğrenci ve 13 yaşındayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PlayStation 3 almak için para biriktirmeye karar verdim.(ailemin durumu iyi olmadığı için harçlık almıyorum.) Para tutma sorunum yok. Hızlı para kazanma teknikleri verebilir misiniz?(öğrenciyim)

18 yaşından büyük iseniz borsaların airdropları oluyor onlara katılabilirsiniz. Mesela şu an Binance'nin kripto kutu etkinliği var. 1 dolarla 100 dolar arası çıkıyor bana 5 dolar çıktı. Airdroplardan şu ana kadar 900 TL gibi bir para kazandım.
 
Harçlık da almıyorsan en azından hafta sonları yakın olan cafe veya restoranlarda çalışıp para kazanabilirsiniz.
 
Şöyle yapması kolay olacak bir part time iş var mıdır ki? İlanlar oluyor ama açıkçası ben geriliyorum biraz beceriksiz birisi olduğumdan.

Araştırmak önemli hocam soracaksın gerekirse iş yerlerine girip öğrenciyim part time iş veriyor musunuz diye. Etrafına akrabalarına da söyleyeceksin iş aradığını. Kısacası kovalamak lazım yattığı yerden kedinin ağzına balık düşmüyor.
 

Geri
Yukarı