şekersizkola Attopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 63 21 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar bir hata yapıp çok sağlıksız bir şekilde 20 kilo civarlarında verdim bu kiloyu nasıl korurum?
Arkadaşlar bir hata yapıp çok sağlıksız bir şekilde 20 kilo civarlarında verdim bu kiloyu nasıl korurum?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.052 Çözümler 6 21 Mayıs 2024 #2 şekersizkola dedi: Arkadaşlar bir hata yapıp çok sağlıksız bir şekilde 20 kilo civarlarında verdim bu kiloyu nasıl korurum? Genişletmek için tıkla... Bende 12 kg verdim 4 ay gibi bir sürede ben yavaş yavaş verdim aldığın günlük kaloriyi sabit tutmaya çalış. spor yapıyor musun?
şekersizkola dedi: Arkadaşlar bir hata yapıp çok sağlıksız bir şekilde 20 kilo civarlarında verdim bu kiloyu nasıl korurum? Genişletmek için tıkla... Bende 12 kg verdim 4 ay gibi bir sürede ben yavaş yavaş verdim aldığın günlük kaloriyi sabit tutmaya çalış. spor yapıyor musun?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Mayıs 2024 #3 şekersizkola dedi: Arkadaşlar bir hata yapıp çok sağlıksız bir şekilde 20 kilo civarlarında verdim bu kiloyu nasıl korurum? Genişletmek için tıkla... Kalori hesabı yaparak tabii ki.
şekersizkola dedi: Arkadaşlar bir hata yapıp çok sağlıksız bir şekilde 20 kilo civarlarında verdim bu kiloyu nasıl korurum? Genişletmek için tıkla... Kalori hesabı yaparak tabii ki.
şekersizkola Attopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 63 21 Mayıs 2024 #4 ozguven_askim dedi: Bende 12 kg verdim 4 ay gibi bir sürede ben yavaş yavaş verdim aldığın günlük kaloriyi sabit tutmaya çalış. Spor yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet 10 bin adım atıyorum ve 1-2 saat spor yapıyorum XessSup dedi: Kalori hesabı yaparak tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam peki birden ideal kalorime çıkarak mi yoksa her gün ideal kalorime çıkmak için 100 kalori artırarak mı?
ozguven_askim dedi: Bende 12 kg verdim 4 ay gibi bir sürede ben yavaş yavaş verdim aldığın günlük kaloriyi sabit tutmaya çalış. Spor yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet 10 bin adım atıyorum ve 1-2 saat spor yapıyorum XessSup dedi: Kalori hesabı yaparak tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam peki birden ideal kalorime çıkarak mi yoksa her gün ideal kalorime çıkmak için 100 kalori artırarak mı?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.052 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #5 şekersizkola dedi: Evet 10 bin adım atıyorum ve 1-2 saat spor yapıyorum. Hocam peki birden ideal kalorime çıkarak mi yoksa her gün ideal kalorime çıkmak için 100 kalori artırarak mı? Genişletmek için tıkla... Ağırlık antrenmanı yapıyor musun yani fitness.
şekersizkola dedi: Evet 10 bin adım atıyorum ve 1-2 saat spor yapıyorum. Hocam peki birden ideal kalorime çıkarak mi yoksa her gün ideal kalorime çıkmak için 100 kalori artırarak mı? Genişletmek için tıkla... Ağırlık antrenmanı yapıyor musun yani fitness.
şekersizkola Attopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 63 22 Mayıs 2024 #6 ozguven_askim dedi: Ağırlık antrenmanı yapıyor musun yani fitness. Genişletmek için tıkla... Hayır evde kendi vücut ağırlığımla spor yapıyorum.
ozguven_askim dedi: Ağırlık antrenmanı yapıyor musun yani fitness. Genişletmek için tıkla... Hayır evde kendi vücut ağırlığımla spor yapıyorum.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.052 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #7 şekersizkola dedi: Hayır evde kendi vücut ağırlığımla spor yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Akışına bırak o zaman devam et yapmaya sorun yapma şekerden uzak dur yeter.
şekersizkola dedi: Hayır evde kendi vücut ağırlığımla spor yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Akışına bırak o zaman devam et yapmaya sorun yapma şekerden uzak dur yeter.