Hızlı şarj destekli Type-C kablo önerisi

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Redmi Note 9 kullanıyorum 3 sene sonunda kabloyu paket etmem sonucunda yeni kablo ihtiyacım doğdu.

Telefon 18W hızlı şarj destekliymiş buna uygun bir kablo önerebilir misiniz? Daha yüksek değerleri destekleyecek bir kablo daha iyi olur. Keza annemin telefonu da 18W destekli ve onun kablosunu kullandığımda hızlı şarj olmuyorken babamın 33W destekli telefonunun kablosunda gayet hızlı bir şekilde şarj ediyor.

Adaptörüm USB-A girişli...

Redmi Note 9 kullanıyorum 3 sene sonunda kabloyu paket etmem sonucunda yeni kablo ihtiyacım doğdu.

Telefon 18W hızlı şarj destekliymiş buna uygun bir kablo önerebilir misiniz? Daha yüksek değerleri destekleyecek bir kablo daha iyi olur. Keza annemin telefonu da 18W destekli ve onun kablosunu kullandığımda hızlı şarj olmuyorken babamın 33W destekli telefonunun kablosunda gayet hızlı bir şekilde şarj ediyor.

Adaptörüm USB-a girişli...
Orjınal redmi şarz aleti olarak satılan ürünleri almanı önermem çok fazla replika ürün var orjinaliyle ayırt edebilmek bile çok zor.
bunu önerebilirim ürünlerinden memnunum markanın.

Adaptörüm USB-A girişli...
Mcdodo'nun ürünleri var bakabilirsin

Şöyle bir arkadaş gördüm gereksiz uzun ancak ne kadar mantıklı olur sizce.

Orjınal Redmi şarj aleti olarak satılan ürünleri almanı önermem çok fazla replika ürün var orijinaliyle ayırt edebilmek bile çok zor.

Zaten olacağını sanmıyor o yüzden daha iyi markalar tercihim olacaktır.

2. ürünü köşeye koydum.

Şöyle bir arkadaş gördüm gereksiz uzun ancak ne kadar mantıklı olur sizce.

Zaten olacağını sanmıyor o yüzden daha iyi markalar tercihim olacaktır.

2. ürünü köşeye koydum.
Bu markanında ürünleride genel olarak iyi alınır.
Bende 2m bir kablo yazmıştım aslında uzun kablo her anlamda iyi birşey değildir ne kadar uzunsa o kadarda voltaj düşer ama sen 40w bir kablo alacaksın problem olmaz heralde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı