Hızlı şarjı 3'lü prize takmak

bBaote

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
354
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Odamda 3'lü priz var birisi kasanın fişi 650W PSU var. Diğeri monitörün fişi boş kalana da 67W telefon şarjını takmak istiyorum. Sorun olur mu?
 
Odamda 3'lü priz var birisi kasanın fişi 650W PSU var. Diğeri monitörün fişi boş kalana da 67W telefon şarjını takmak istiyorum. Sorun olur mu?
Sorun olmaz, bir prizden binlerce Watt çeken ütü, fırın vs. bağlanabiliyor.
 
Hiçbir şey olmaz toplam 4000W çeken 2 ısıtıcı takıp saatlerce kullanmışlığım var hiçbir problem olmaz.
 
Hayır kullandığınız 3'lü ve taktığınız priz ve ev tesisatınıza güveniyor usulüne uygunsa herhangi bir problem yaşanmayacaktır.
Alakası yok bunun. Isıtıcı cihazlar uzatma kablolarına bağlanırsa yanma, patlama riski taşırlar. Bunu ben söylemiyorum ürünün kendi firması söyler. Çamaşır makinasını kurmaya gelen servis bile uzatma takma der.
 
Alakası yok bunun. Isıtıcı cihazlar uzatma kablolarına bağlanırsa yanma, patlama riski taşırlar. Bunu ben söylemiyorum ürünün kendi firması söyler. Çamaşır makinesını kurmaya gelen servis bile uzatma takma der.

Yanma patlamanın sebebi nedir fazla akım gecisinden kaynaklı kabloların ısınıp biribirne temas etmesi peki sen kaliteli bir 3 priz kullanıp kalın çaplı bakır telli yani doğru bir elektrik tesisatı kalın çaplı bakır telli yani bunun hiçbir yerinde ısınma olmuycaktır kabloları eritecek kadar ve riskli bir durum olusmuycaktır. Servislerin ya da ürünlerin üzerinde oyle yazmamasının sebebinin sizin nasıl bir uzatma kablosu ve tesisatınızın olugunu bilmemesinden kaynaklanıyor eğer bunları biliyorsanız bir problem teşkil etmez.
 

Geri
Yukarı