Hızlı Şekilde Para Biriktirme

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Evet uzatmadan konuya geçiyorum. Xbox Live Gold 1 yıl alacağım fakat sadece 60 liram var, nasıl en hızlı şekilde 179 TL biriktiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 ekime kadar vaktin aldın aldın sonra 439 lira veya 469 lira olacak.Ben geçen mayıs ta PSN i 1 yıllık almıştım şimdilik rahatımda bakalım artık.

Sigara içiyorsan, bırak! Arkadaşlarla hep Starbucks tarzı mekanlara gidip bir kahveye 10 - 15 TL veriyorsan, verme!

@Halil1905 konuyu açanın sigara içecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Ekstra olarak "starbaks" ta kahve içtiğini hiç sanmıyorum. Nedir bu gereksiz atar?

@kakaolupuding ben ortaokulda 1200₺ biriktirdim. Haftanın 6 günü ve tam 8 saatti. Kolej olduğu için kantin dahada kazıktı. Ancak yemeden içmeden biriktirdim ve R5 2600X ve 550₺ civarı anakart aldım. 500₺ de ailem direkt destek olmuştu zaten.

@150101 Atar yok burada nereden çıkardın. Ünlem işareti sadece atar yaparken mi kullanılıyor ? Ayrıca günümüzde 8 - 10 yaşındaki çocuklar bile "kendilerini adam" sanıyorlar diye sigara içiyorlar. "Starbucks tarzı" mekanlar dedim siz niye sadece Starbucks lafını anladınız ?

Kullandığın ünlem dışardaki insanlara atar yaptığının sinyalini veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…