Hızlı Şekilde Para Biriktirme

15 ekime kadar vaktin aldın aldın sonra 439 lira veya 469 lira olacak.Ben geçen mayıs ta PSN i 1 yıllık almıştım şimdilik rahatımda bakalım artık.

@Halil1905 konuyu açanın sigara içecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Ekstra olarak "starbaks" ta kahve içtiğini hiç sanmıyorum. Nedir bu gereksiz atar?

@kakaolupuding ben ortaokulda 1200₺ biriktirdim. Haftanın 6 günü ve tam 8 saatti. Kolej olduğu için kantin dahada kazıktı. Ancak yemeden içmeden biriktirdim ve R5 2600X ve 550₺ civarı anakart aldım. 500₺ de ailem direkt destek olmuştu zaten.

@150101 Atar yok burada nereden çıkardın. Ünlem işareti sadece atar yaparken mi kullanılıyor ? Ayrıca günümüzde 8 - 10 yaşındaki çocuklar bile "kendilerini adam" sanıyorlar diye sigara içiyorlar. "Starbucks tarzı" mekanlar dedim siz niye sadece Starbucks lafını anladınız ?

@150101 Atar yok burada nereden çıkardın. Ünlem işareti sadece atar yaparken mi kullanılıyor ? Ayrıca günümüzde 8 - 10 yaşındaki çocuklar bile "kendilerini adam" sanıyorlar diye sigara içiyorlar. "Starbucks tarzı" mekanlar dedim siz niye sadece Starbucks lafını anladınız ?
Kullandığın ünlem dışardaki insanlara atar yaptığının sinyalini veriyor.

@Cruslan İkinci maddeye dikkatini çekerim.
Ekran Görüntüsü (121).png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı