Hızlı Ve Öfkeli 7 nasıldı?

Şimdi bir şey diyeceğim, Brian mı ne? Ölüyor olarak Youtube'da videoları izlemiştim. Bu ölenler gerçekten ölmüyor di mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Hızlı ve Öfkeli 7'nin Türkçe altyazılı sinema kaydını buldum ama baktığımda hiç bana sinema kaydı gelmemişti ta'ki öndeki adamın kafasını görene kadar Gerçekten temiz çekmişler, Linkini atsam mı bilemedim sonuçta korsana girer.

Filmi dün gece izledim, film başladı ve 10 dakika sonra arkadaşıma ''Bilet parasının hakkını aldık, hadi gidelim..'' diye bir espiri yaptım, film o derece mükemmeldi. Tavsiyem Türkçe dublaj 'izlemeyin', alt yazılı izleyin, çünkü gerçek sesleri duymayınca duyguyu alamazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Film güzeldi. Jason Statham'ın gelmesi ile daha çok aksiyona kaymış film. Ama genel olarak guzeldi. Film bittiğinde seneryo bitmiş hissi yaşadım. Umarım seri bitmez, severek izliyorum.

Belliydi zaten filmin aksiyona boğulacağı... Jason Statham

Bu çarşamba gideceğim bir sorun olmaz ise...

Film muhteşeme yakındı diyebilirim, bugün seyretme fırsatı buldum özetlemek gerekirse Jason Statham'ın filme kattığı aksiyon dozunu artmasına sebep olmuş, Wiz Khalifa'nın esprileri ve davranışları filmin akışını renklendirmiş ama son sahnede duygusallığın dibine vuruldu olarak özetleyebilirim, sahne mükemmel yol ayrımı detaylı düşünüldüğü zaman aslında çok şey ifade ediyor. Sonunda çok üzüldüğümü dile getirmemde fayda var izleyecekler için.

Wiz Khalifa filme oynamıyor, film içinde çalan şarkıalrda var.

Wiz Khalifa filme oynamıyor, film içinde çalan şarkıalrda var.
Yanlışınız olmasın Ludacris'in yanında oynayan Wiz Khalifa değil mi ama doğru gördüğüme eminim hatta, Ludacris'in ona torpidoda bez var senin için oraya bırakmıştım dediği bir kesit vardı. Pardon ben karıştırdım kusura bakmayın Tyrese Gibson ile karıştırdım. [emoji113]

Film güzeldi ama iyice aksiyona kaymış özellikle Jason Statham'ın filme dahil olmasından sonra. Ayrıca ne yazık ki bende senaryo bitmiş hissi yaşadım ve neredeyse salondan ayrılırken göz yaşları dökücektim önceki filmlerden alıntılar ve Dieselin konuşması gerçekten çok etkileyiciydi, çok güzel anmışlar rahmetliyi.

Bence böyle bir konu açılması gereksiz eğer bir insan bir film'i seviyorsa o film'in serisini izlemiş ise o film kötüde olsa izlenir ki burada Hızlı ve öfkeli'den bahsediyoruz. Öyle bir şey olamaz, Ben tereddüt etmeden gittim ve gittiğime bir gram pişman değilim. Keşke 10'a kadar gitseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…