Hızlı Ve Öfkeli 7 nasıldı?

Filmde çok fazla aksiyon sahnesi vardı bana sorulursa etkilenmedim hatta baydı diyebilirim. Jason Statham tam anlamıyla bir Titan'dı. Ama bütün olumsuzluklara rağmen son sahnesi harikaydı, sırf o sahne için bile gidilir.

Çok fazla efekt vardı filmde. Gerçekçiliği FF6 'ya göre biraz, FF5 'e göre bayağı azalmıştı. Yinede gidilir, değer yani. Şahsen söylüyorum film böyle olmasına rağmen bana aşırı gaz verdi, araba kullanma isteğim arttı, Antalya'da olan sevgilime duyduğum özlem katlanarak arttı vesaire. Yani film insana bazı duyguları başarı ile veriyor ve kendini defalarca izletir.
İzlemeyenlere iyi seyirler dilerim. :)

Hafiften aksiyona kaymış, fakat yarışın da unutulmadığı bir film olmuş. Senaryo bitmiş hissini ben de yaşadım. Devam etmesi iyi olur. Senaryo, önceki serilerle bayağı bağlantılı. Senaryoyu tamamen anlamak için serinin tüm filmlerini izlemek gerek.
Benim en beğendiğim sahne, son sahneydi. Paul Walker ın yarışırken başka bir yola sapması, o sırada Vin Diesel in yaptığı konuşma ve önceki filmlerden sahnelerin araya girmesi bence çok etkileyiciydi. Aşırıya kaçmadan, güzel bir şekilde andılar.
Bu Filmin türü aksiyon değil mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00