Hızlıal.com Güvenilirliği

Kesinlikle güvenilir bir sitedir. Adresinizi açık ve net bir şekilde verirseniz 24 saat içinde teslim ediliyor. Birçok sipariş verdim ve ürünleri çok sağlam bir şekilde paketliyorlar.
 
Bir çok kez alışveriş yaptım güvenebilirsiniz, ayrıca bu konudaki bilgisayar Hizlial.com'dan alındı.
 
Gerek işlem takibi gerek anlaşmalı olduğu kartlar herkese hitap eden ve hizmetinde hiçbir sorun olmayan gayet güvenilir bir sitedir. Özellikle belirtmek isterim ki gerçekten de ucuz.
 
Yeni ürünler çıktıkta eskileri de ucuzlayacaktır. Zaten çok az bir ekleme yaparak ürün satıyor Hızlıal.com. Ürünün daha da ucuzlayacağına eminim. Fakat tek sorun zaman geçtikçe stok tükeniyor buna dikkat edip takipte kalmalısınız.
 
Güvenilirdir. Bunu müşteri hizmetlerine mesaj atarsanız anlarsınız. Cevap verme hızından. Mesela Ben yazıcı alacağım zaman resmen pazarlık yaptım. Ozaman 245 tl olan HP P1102 model yazıcıyı pazarlıkla 200 tlye aldım. Nası ama.:sinsi:
 
Karşılaştırma olsun diye söylemiyorum. Vatanbilgisayar'da 40Lira olan SD Kartı 19Liraya aldım. İnternette bulamadığım kulaklığı onlarda buldum. Zaten Banka kartlarına bile satışları var. Müşteri ayrımı yok. Kargoya verilme süresi falan gayet iyi. Hatta öyle ki bazı ürünlerde gözünüzü karartıp bugün hızlı sipariş verseniz yarın ürün elinizde oluyor
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı