Merhaba,Arkadaşlar, yeni aldım bu klavyeyi. Acaba bir programı var mı? Kullananlar var mı veya yazı makrosu nasıl atayabilirim? Oyun için değil.
Makro kayıt tuşu var diyor evet ancak makro kayıt tuşu hangisi onu bilmiyorum acaba biliyorsanız yardım edebilir misiniz?Merhaba,
Sanırım bu klavyenin özel bir yazılımı yok.
Böyle bir şey kullanmadım ama özelliklerinde makro anahtarının bulunduğu ve tak çalıştır olduğu yazılı. Belki de makro için bir kayıt tuşu vardır. Bunu kontrol ettiniz mi?![]()
Hello HL-4616 4 Makro Tuşlu 3 Renk Işıklı Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı - Merter Elektronik
Hello HL-4616 4 Makro Tuşlu 3 Renk Işıklı Gaming Oyuncu Klavye En Uygun Fiyatı Merterelektronik.com dan Şimdi İndirimli Satın Alın! Gaming Klavye Kategorisinde. Peşin Fiyatına 3 taksit fırsatı!www.merterelektronik.com
Kolay gelsin.
Merhaba,Makro kayıt tuşu var diyor evet ancak makro kayıt tuşu hangisi onu bilmiyorum acaba biliyorsanız yardım edebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.