HM65MCL2 SATA Bağlantı Portları Çalışmıyor

Daha fazla  
Merhaba herkese. Benim anakartımın üstünde 4 tane SATA bağlantısı için bağlantı yeri var ama sadece SATA 2'ye takarsam çalışıyor BIOS'tan aktif etmeme rağmen. Diğer portları yine de çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ana kartım:

Cihaz özelliklerim:
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-3540M CPU @ 3.00GHz 3.00 GHz.
Takılı RAM: 16,0 GB.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Ekran kartı: Radeon RX550/550 series.

Daha fazla özellik isterseniz yazabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 5b6eb0c0d2faa.jpg
    5b6eb0c0d2faa.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 129
Chipset sürücüsünü indirip deneyebilirsiniz.

Chipset sürücüsünü indirip deneyebilirsiniz.

Onu yaptım ama yine de aynı.
Intel(r) 6 Series/C200 series chipset family PCI Express root port 1 - 1C10.
Intel(r) 6 Series/C200 series chipset family PCI Express root port 2 - 1C12.
Sistem aygıtlarında bu iki sürücü var acaba ondan mı çünkü SATA 1'e bir şey takamıyorum ekran kartı engellediği için sadece şu anda SATA 2 çalışıyor.

Intel(r) 6 Series/C200 series chipset family PCI Express root port 3 diye bir sürücü var ise belki o zaman çalışır diye düşündüm ama yok sanırsam öyle bir sürücü.

Son düzenleme:
Aslında bunların Chipset sürücüsü ile gelmesi gerekiyor. L tipi olan SATA kablosu alıp deneyebilirsiniz. Örnek bir model.

Aslında bunların chipset sürücüsü ile gelmesi gerekiyor. L tipi olan SATA kablosu alıp deneyebilirsiniz. Örnek bir model.

Bundan iki tane var ama sadece SATA 2 de çalışıyorlar SATA 1 de deniyemiyorum ekran kartı engel oluyor SATA 3 ve 4'e takınca görmüyor PC biostada olmuyor.

Acaba diyorum BIOS ayarlarını mı yanlış yaptım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı