Hobbit 3 geliyor!!

Zaten 2-3 yıldır biliyorduk filmin üçleme olacağını :) NTV bunu cidden haber mi yapmış? Dönenin kim olacağını, neler olacağını da biliyoruz kitaptan :) O imzayı kullandığın için kitabı okumuşsundur diye düşünüyordum.
 
Ulan ne güldüm be... :D Öyle bir yazmışın ki bir an Hobbit 4 geliyor sandım. :D Soner'in dediği gibi çok uzun süredir biliniyordu. Hatta Hobit 1 vizyona geldiği sırada üçlemenin bittiği söylendi. Bunun bir çoğunu montajlar, arka plan, sesler o bu çok fazla uğraş var. Onun için çekimler en kolay kısmı neredeyse... Tabi çekimlerin hepsinin bittiğini sanmıyorum ama öyle bir söylenti duydum. Filmde Gandalf oradan nasıl kurtulacak onu merak ediyorum.

Konuyu incele ilgini çekeceğini düşünüyorum. Zaten konuyu beğendiğini gördüm şimdi. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 2. filmin sonu öyle bittiyse üçüncüsü kesin çıkmalıydı diye tahmin ediyordum ama biraz şüpheliydim. Çünkü etrafımdan "Sadece 2 film çıkacak." gibi duyumlar alıyordum. Neyse artık, geleceği bekleyeceğiz. Oh be.
Yönetmen Peter Jackson başlarda 2 film olarak düşünüyordu. Ancak Warner Bros. ısrar etti diye film üçe bölündü.
 
Hala ikincisini izleyemedim, evet utanarak söylüyorum izleyemedim. Allahtan yukarıdaki yorumlarda filmle ilgili birşey yazılmamış, hemen biryerden bulup izlemeliyim. Üçüncünün geleceği ikinciden belliydi zaten. Buna benzer bir atasözü vardı ama aklıma gelmedi, oraya bağlıyım dedim:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı