Hobi amaçlı 3D yazıcı onerisi

İlla ki bir miktar bilgi istiyor.

Burada kullanığım Prusaslicer profilini ekledim, sonraki yazıları da okursun.

Hız ile ilgili olarak; Prusaslicer'da girilen MVS değeri mevcut, sen katman yüksekliği yüksekken fazla hızlı basmak istesen bile o hesaplayıp hızı düşürür.

Hemen göz atiyorumm

Hemen göz atiyorumm
Bu dilimleyici de aynı görüyor sanırım bu vidayi çıkarmayacağım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231122_214119_Camera.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Nasıl bir şey tasarladığını bilmiyorum, çok ince duvar kalınlığı varsa ya da detay nozül çapı ile basılamayacak kadar ufak ise
Hocam bide piramit bastim ortası vidalı kenarı yazılı ön numara çıkarıyor da fan cover i niye cikarmiyo anlamadım. Sivri yerler yapışmıyor tablaya

Ben tasarladim da tinkercaddan basit .ilk cümleyi anlayamadim. Fdm e uygun mu nasıl bileceğim ki reisim

Hocam şunu öğrendim dilimleme programlarının previewine güven olmazmış. Dilimleyip yazıcıya attm en kötü nolabilir diye. Valla bastı fıstık gibi . Sadece dediğiniz gibi vidaların "yiv" yerlerinde hassasiyet gösteremiyor. Xyz kalibrasyon küpünden ne anlamaliyim ve ona göre ne ayar yapmalıyım. X ve z tekerleri kayislarla mi alakalı dengeyle mi alakalı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…