Hobi cadde güvenilir mi?

Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ve bu sitede uygun fiyatta bulunuyor. Site sizce güvenilir mi?

Gelbura üzerinden al 100TL fazla ode ne azindan ne olduğu belli ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat bu sitenin koypasi gibi gözüküyor.

Ne alaka hocam ne olduğu belli değil cümlesi nasıl bir cümle, hobicadde gayet güvenilir bir site gelbura.com'un eski çalışanı kurduğu için beraber çalıştıkları ürünler var insanlar firmalar hakkında önyargılı söylemler söylemeden önce iki kere düşünün lütfen.

Kapatılmış dolandırıcı site.
Site kod hatası vermiş az önce konuştum site sizin paranızımı aldıda geri vermedimi ne yaptıda dolandırıcı dediniz kafanıza göre anlamadım?

Son düzenleme:
Daha önce alışveriş yaptım aynı gün kargoya verildi. Trendyol hepsiburada vb gibi yerlerde de mağazaları var. Pazaryerlerinde'de olumlu yorumlar var bende yorumlara güvenerek alışveriş yapmıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ve bu sitede uygun fiyatta bulunuyor. Site sizce güvenilir mi?

https://www.hobicadde.com/id-coolin...cu (Random Spectrum Lighting) Fiyat [/QUOTE]
bu sitenin koypasi gibi gözüküyor.

Kapatılmış dolandırıcı site.
Pazar günü sipariş verdim bugün elimde ürün guvenilir site ayrıca kargolama çok iyi müşteri hizmetleri sorun olduğunda direk yardım oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı