Hobi olarak matematik çalışmak

İngilizce de çalışabilirsin ileride illaki ihtiyacın olur

Ne olmak istiyorsun ona göre bir değerlendirme yapabilirim bende olimpiyatlara gireceğim 10'a geçtim bende.

Gitaristliğe böyle başladım ben de. Hobiler bir süre sonra hobi olmaktan çıkıp hayatının bir parçası oluyor. Belki de ileride iyi bir matematikçi olursun kim bilir?

Gitaristliğe böyle başladım ben de. Hobiler bir süre sonra hobi olmaktan çıkıp hayatının bir parçası oluyor. Belki de ileride iyi bir matematikçi olursun kim bilir?
Umarım

İngilizce de çalışabilirsin ileride illaki ihtiyacın olur
Onu da düşündüm çünkü zaten iyi kaynaklar genelde ingilizce oluyor araştırdım hep en iyi kaynaklar inigilizce.

Bunun için öneriniz var mıdır hocam? Udemy dışında**

O kafa dağıtcak hobiler ne olabilir hocam?

O biraz da seninle alakalı bir durum. Mesale matematik dışında hobin varsa yine farklı ders çalışmak da buna dahil. Çalışabilirsin. Sana tavsiyem oyun olur veya dışarıya çıkmak gezmek vb durumlar örnek gösterilebilir.

Çok teşekkür ederim elinize sağlık umarım bende çalışıp başarabilirim şimdiden 2024 LGS'ye girecek herkese başarılar.

Çok teşekkür ederim elinize sağlık umarım bende çalışıp başarabilirim şimdiden 2024 LGS'ye girecek herkese başarılar.

Emin Olun Başarabilirsiniz Olduki Başaramadınız Bu Dünyanın asla sonu değil lisede başarırsınız hem lisede daha önemli bir sınav vAR yani LGS o kadar önemli değil YKS'ye göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…