Hobi olarak matematik çalışmak

Ne olmak istiyorsun ona göre bir değerlendirme yapabilirim bende olimpiyatlara gireceğim 10'a geçtim bende.

Gitaristliğe böyle başladım ben de. Hobiler bir süre sonra hobi olmaktan çıkıp hayatının bir parçası oluyor. Belki de ileride iyi bir matematikçi olursun kim bilir?

Gitaristliğe böyle başladım ben de. Hobiler bir süre sonra hobi olmaktan çıkıp hayatının bir parçası oluyor. Belki de ileride iyi bir matematikçi olursun kim bilir?
Umarım🙂

İngilizce de çalışabilirsin ileride illaki ihtiyacın olur
Onu da düşündüm çünkü zaten iyi kaynaklar genelde ingilizce oluyor araştırdım hep en iyi kaynaklar inigilizce.

Bunun için öneriniz var mıdır hocam? Udemy dışında**

O kafa dağıtcak hobiler ne olabilir hocam?

O biraz da seninle alakalı bir durum. Mesale matematik dışında hobin varsa yine farklı ders çalışmak da buna dahil. Çalışabilirsin. Sana tavsiyem oyun olur veya dışarıya çıkmak gezmek vb durumlar örnek gösterilebilir.

Emin olun bir yerden sonra zaten kendisi oturacaktır şimdilik size tavsiyem yaz tatili için paragraf çözmeniz ve bol bol kitap okumanız.
en önemli konu stres olmazsa olmaz ama her şeyin fazlası zarar.

Olabildiğince şimdilik tatil yapın LGS döneminde tatilbyapamayacaksiniz
Ve ögretmeninizle aranızı iyi tütün olabildiğince ve size zarar veren arkadaşlarınızla iletişimi kesin.

Denemelerde kötü yapabilirsiniz bazı yayinlar aşırı abartı sorular yapıyor. Onlari kafanıza takmayın ama umursamazlık da yapmayın
Mesela = kva Plus ve geri sayım seri denemeleri

Çalışma stili olarak kendini 1. dönemin başlarında çok sıkma çünkü bu ilerleyen zamanlarda sana yorgunluk bitmişlik hissi verecek ve bu sebeple çalışamayacaksin calisirsanda verimli bir çalışma olmayacaktır.
Zaten bol bol denemelere gireceksin. Biz okulda 40 evde 20 dershanede 30 deneme çözdük. O denemelerden yeterince ders çıkarıp o soruları tekrar çözmeniz size çok faydalı olacaktır. Umarim vereceğiniz emeklerin karşılığını alırsınız. İyi çalışmalar.
Bu tavsiyeleri kendimden biliyorum.
Not = ben dershaneye sadece denemelerine gittim sizin eksiğiniz yoksa dershaneye gerek yok kendi dershaneniz kendiniz olmali.
Not 2= LGS sınavında 85-4 yanlış yaptım ona göre dikkate alabilirsiniz.

Çok doğru herhangi bir branşı sevmekte o branşı anlatan öğretmeni sevmeniz ve öğretmeninde o dersi iyi anlatması gerekmekte günümüzde dediğiniz gibi ezberden gidiliyor.

Bende aynı şekilde bulmaca gibi geliyordu bana çok zevkliydi ben ders çalışmayı zevk ile yapıyordum gerçekten tadını çıkartarak hatta boş kalmayıp 9.sinif konularına başladım bile.

Bence okul ile alakalı gayet fakat okuldan okula egitmenden eğitmene göre değişebilir.

Çok teşekkür ederim elinize sağlık umarım bende çalışıp başarabilirim şimdiden 2024 LGS'ye girecek herkese başarılar.

Çok teşekkür ederim elinize sağlık umarım bende çalışıp başarabilirim şimdiden 2024 LGS'ye girecek herkese başarılar.

Emin Olun Başarabilirsiniz Olduki Başaramadınız Bu Dünyanın asla sonu değil lisede başarırsınız hem lisede daha önemli bir sınav vAR yani LGS o kadar önemli değil YKS'ye göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı