Hobi olarak oyun yapmak çok mu uçuk?

Degil ben hobi olarak basladim simdi diger projelerim tasinmakta oldugumuz icin aksadi, hemde onlara destek olmak icin suan Roblox da oyun yapiyorum.

Roblox dan para kazanmak aslinda cok kolay, sadece dogru yere bakmaniz lazim.

Onun disinda Godot oneririm o da cok kolay ama kapsamlidir.

Siz bir deneyin. Bakarsınız kariyere kadar gider. Boşa zamanınız ölmez, her türlü.

Robloxtan nasıl kazanıyorsunuz acaba?

Robloxtan nasıl kazanıyorsunuz acaba?
2 yolu var

1. Devex. Robloxda 30 bin robux topladiginizda oyundan veya esya satislarinizdan, DevEx programi ile gercek paraya geciriyorsunuz. 105$/30K robux suanki degeri.

2. Freelancing: Robloxda oyun yapimcisi arayan bir suru insan var, gecen haftalarda 100 dolarlik bir teklif almistim kodlama icin.

Oyun eşyaları konuluyor ve oradan Robux kazanıyorsun robuxuda paraya çeviriyorsun bir süreden sonra.
Hocam ilerisi için değil ama şuan öğrenci olarak harçlık çıkarmak adına yapılabilecek bir şey mi bu? Yoksa ciddi manada emek mi gerekiyor.
Daha detaylı nereden öğrenebilirim bu konuyu?

Basit şeyler deneyecekseniz bence uçuk değil, gerçekten özenip zamanınızı verirseniz Steam'e yada Play Store ye çıkarabilirsiniz.

Hocam ilerisi için değil ama şu an öğrenci olarak harçlık çıkarmak adına yapılabilecek bir şey mi bu? Yoksa ciddi manada emek mi gerekiyor.

Emek gerektiriyor cidden böyle güzel sağlam bir oyun yapmak istersen bayağı zamanını alır ama çok absürt oyunlardan bile çok iyi para kazananlar var cidden komik bir oyun yapıp bağış yeri yapabilir veya orada oyun eşyaları falanda satabilirsin.

Hocam ilerisi için değil ama şuan öğrenci olarak harçlık çıkarmak adına yapılabilecek bir şey mi bu? Yoksa ciddi manada emek mi gerekiyor.
Hocam degisir ama 3 aya 0'dan iyi seviyeye gelenleri gordum. Roblox aslinda cok kullanisli bir platform. Oyununuza kitle bulmak cok kolay. Bende ogrenciyim harclik cikarmak icin tabiki yapilir. En az risklisi Roblox Luau ogrenip freelancing yapmak. 3-5 aya ogrenebilirsiniz.

Freelancing de yapabilir. O zaman oyunun tutmasindan endise etmesine gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…