Hobi sahibi olamamak

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
İyi geceler, sosyal sakinleri. Yıllardır kendime düzgün bir hobi bulamadım, bulamıyorum. Gitar öğreneyim bilgisayardan uzak dururum belki diye, o da sıkıcı gelmeye başladı. Çok vakit ayırdığımdan mı ne bilmiyorum ama bilgisayardan da sıkıldım. Kitaplara yöneleyim dedim işe yaradı gibi 11 tane klasik okuyup geri bıraktım. Kısacası hem hobi sahibi olamıyorum hem de bir şeyin devamını getiremiyorum. Sizde de bu tarz şeyler oluyor mu?

Zaman yönetimi konusunda dezavantajlı olsa da biraz daha el uğraşı ve odaklanmanızı gerektiren hobiler edinebilirsiniz; model araç yapımı, 3D baskı ile ilgilenme veya Flight Simulator'ü gamepad ile oynamak gibi.
Okuma yapmak dışında saydıklarınız biraz daha temel atmış olmaya da bakıyor.

Zaman yönetimi konusunda dezavantajlı olsa da biraz daha el uğraşı ve odaklanmanızı gerektiren hobiler edinebilirsiniz; model araç yapımı, 3D baskı ile ilgilenme veya Flight Simulator'ü gamepad ile oynamak gibi.
Okuma yapmak dışında saydıklarınız biraz daha temel atmış olmaya da bakıyor.
El becerim neredeyse sıfır :D Elimin ayarı hiç yok. Okuma dışında saydıklarıma biraz daha odaklanmayı düşünüyorum aslında, önerileriniz için teşekkürler.
Merak et, farklı şeyleri araştır, ilgini çeken bir sürü şey olduğunu göreceksin.
Evet, haklısınız. Farklı şeyler araştırmak iyi gelebilir. Teşekkürler.

Hocam size balık bakmanızı önerebilirim ilk olarak 30 litrelik bir akvaryumla başlayabilirsiniz cidden çok rahatlatıyor. Görsel olarak da güzel bakımı kolay olarak lepistes ve genetik tetraları önerebilirim. Hatta birazcık daha uğraşmak istiyorsanız ilk etapta bakımı basit bitkiler koyabilirsiniz akvaryuma.

Dosya Ekleri

• red-rock-aquascape.jpg
    red-rock-aquascape.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 25
Biraz girişken olmak gerekiyor.
Aynı problemi yaşamıştım ve müziğe sardım fakat orglar çok pahalıydı bu yüzden kitapları denemiştim daha sonrasında hemen sıkıldım.
En son org'dan daha ucuz bir seçenek olarak çizim tableti alarak dijital fanartlar yapmayı denemek istedim ve şu anda eğlenerek çizim yapıyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum hatta yaz tatilinde çizimleri artırıp bir sitede sayfa açmak gibi bir planım bile var.

İşin özünde denemekten korkmamak var.

İyi geceler, sosyal sakinleri. Yıllardır kendime düzgün bir hobi bulamadım, bulamıyorum. Gitar öğreneyim bilgisayardan uzak dururum belki diye, o da sıkıcı gelmeye başladı. Çok vakit ayırdığımdan mı ne bilmiyorum ama bilgisayardan da sıkıldım. Kitaplara yöneleyim dedim işe yaradı gibi 11 tane klasik okuyup geri bıraktım. Kısacası hem hobi sahibi olamıyorum hem de bir şeyin devamını getiremiyorum. Sizde de bu tarz şeyler oluyor mu?
Profilinden bakarak tarihi seviyorsun sanırım tarih felan araştırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı