Hobi tavsiyeleri

lLeaTT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H 2.30 GHz
Takılı RAM: 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Ben 17 yaşında, kendini geliştirmek için koşuşturan bir kardeşinizim. Günümüz dünyasında bana değer katacak hobi tavsiyelerine ihtiyacım var. Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Halihazırda aktif olarak ilgilendiklerim:
  • Yazarlık
  • Yabancı dil.
  • Koşu
  • Fitness

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride işinize yarayabileceğini düşündüğünüz kursa başlayabilirsiniz. Mesela sizin yerinizde olsam MS Office programlarını çok iyi öğrenirdim. Çoğu işe alınmanın bir numaralı kuralı, MS Office programını bilmektir. Yabancı dil gibi zorunluluk artık.

Şiir yazın, kitap yazın eğer yazdığınız bir kitap varsa okuyun bir bakalım nasıl olmuş hatası var mı falan diye, daha sonra belki günde 15-30 dk koşu hem fit tutabilir hem de eğlendirir belki kim bilir birisiyle karşılaşır arkadaş olursunuz :).

Şiir yazın, kitap yazın eğer yazdığınız bir kitap varsa okuyun bir bakalım nasıl olmuş hatası var mı falan diye, daha sonra belki günde 15-30 dk koşu hem fit tutabilir hem de eğlendirir belki kim bilir birisiyle karşılaşır arkadaş olursunuz :).
Benim derdim vakit geçirmek değil, kendimi mümkün olduğunca geliştirmek. :D Ayrıca kitap yazma işini bahsettiğiniz gibi ileri zamanlarda yapabilirim, yürümesi kazancının azlığından dolayı pek güç bir yol olsa da sırf yaşattığı hissiyat yüzünden yürünebilecek bir yol. Bu aralar yazılıma ve kendimden ziyade yazarlıkta adeta "master yapmış" kişilerin eserlerini okumaya merak saldım. İlginiz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı