Hobilerimden sıkılıyorum

Nickq

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl önce falan gitara başladım ve ilk 5 ayım falan aşırı hevesliydim her gün en az 4 saat çalışırdım ama nedense şu sıralar hiç gitarı elime alasım gelmiyor bunun sebebinin çevremin benden çok şey beklediği için olduğunu düşünüyorum örnek annemler arada benden soruyor 1 senedir çalıyorsun ne yapabiliyorsun peki? Şu şarkıyı çalabilir misin? Hadi şarkı söyle. Gibi yorumlar alıyorum basketbola başlamak istiyorum şimdi ama gitarda ki gibi olursa hiçbir önemi kalmayacak.

Bahsettiğin durumla alakası yok. Şevk kırıcı cümlelerin etkisi geçicidir, kalıcı değil. Sen başta gitar çalmaya aşırı hevesliyim diyorsun ama hevesli olduğun şey güzel müzikler çalıp güzel şarkılar söylemek üzerine olabilir, gitar çalışmaya değil. Bir akor öğrenmek için 1 gün çalışmak gerekiyor minimum. Bünyen buna alışık değildir bu yüzden zamanla yapma isteğini kaybetmişsindir. Dolayısıyla bir işe başlamadan önce onun tüm zorluklarına hazır olduğuna kendini inandırman gerek. Tüm zorlukları hakkında bilgi alman gerek. Ancak bu şekilde ilerleyebilirsin. Tabii bunun yanında aşırı sert bir disiplinde gerek.

Çevrenin yorumlarına aldırış etme yeni parçalar falan çal yada bi tane daha enstrüman öğren müziğe olan ilgin geri döner , spor yapmak çok değerli sevdiğin sporu yap mutlaka

Burcunuzla ilgili olabilir. Herkes illa bir şeyde konsantre olamaz. Benim eşim kaç hobiden döndü, sonuç borsa ve Türk dizileri oldu gene.

Burçlara göre hareket etmek kendine yapacağın en büyük hatalardan biri olur.

Ben bu gitarı çalma işini keyif olarak yapıyorum ve sesinin kötü olduğunu söyleyip geçiştir ve insanların beklentisine göre hayatı yaşamaya devam edersen hayat sana zindan olur insanları mutlu edemezsin bu kim olursa olsun.

İnsanların zevkleri ve istekleri dönem dönem değişebiliyor. Bir hobi edinecek vaktiniz varsa ilginizi çekene sizi en çok mutlu ve memnun edene yönelin. Adı üzerinde hobi, keyif alamadıktan sonra zorla devam ettirmenin pek mantığı olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…