Hoca bana hakaret etti

EmrullahEnes

Femtopat
Daha fazla  
Olay bugün yaşandı, ben özel okulda okuyorum ve önümde çok büyük sınav vardı Türkçe hocamız soru sordu ve herkes sıra sıra cevap veriyordu önümdeki çocuklar çok konuşuyordu ve onlar yüzünden ne diyeceğim unuttum, sıra bana gelince hocaya unuttumu söyledim "olum sen mal mısın" dedi. Bu durumda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Derste önündekileri kafaya taktığın yetmezmiş gibi hocanın küçük bir lafına da takmışsın. İleride sinir hastası olabilirsin her şeyi bu kadar kafaya takarsan. İstersen arkadaşın dediği gibi idareye "hoca bana mal dedi" diyebilirsin, gülüp sınıfına geri yollarlar herhalde. Acaba yakın bir arkadaşınız daha ağır küfürler ederken bu kadar kafaya takıyor musunuz?

Olay bugün yaşandı, ben özel okulda okuyorum ve önümde çok büyük sınav vardı Türkçe hocamız soru sordu ve herkes sıra sıra cevap veriyordu önümdeki çocuklar çok konuşuyordu ve onlar yüzünden ne diyeceğim unuttum, sıra bana gelince hocaya unuttumu söyledim "olum sen mal mısın" dedi. Bu durumda ne yapmalıyım?

Hocam öğretmen 1 günde neredeyse 150 tane çocuğa ders anlatıyor ve bunu yıllarca yapıyor ağırdan almanızı tavsiye ederim hep yaparsa şikayet edin ama.

Derste önündekileri kafaya taktığın yetmezmiş gibi hocanın küçük bir lafına da takmışsın. İleride sinir hastası olabilirsin her şeyi bu kadar kafaya takarsan. İstersen arkadaşın dediği gibi idareye "hoca bana mal dedi" diyebilirsin, gülüp sınıfına geri yollarlar herhalde. Acaba yakın bir arkadaşınız daha ağır küfürler ederken bu kadar kafaya takıyor musunuz?

Buraya çarpıcı şekilde yazmayı etkili bulmuş anlatması gerekiyor tabii ki.

Özel okul ise müdüre gidip olayı anlatman yeterli işinden bile olabilir.

Bu ne ki... Zamanında lisede neler yaşamışım şimdi düşünüyorum da bana travma yaşatan lise öğretmenlerimin hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum. Hakkımı savunmayı bilmiyormuşum o zamanlar. Şimdiki aklım olsa hepsini il milli eğitime gidip şikayet ederim. Hepsi de direkt meslekten men edilir. Ah kafam ahh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı