Babam da buna sinirlendi zaten. Telefonla aradım anlattım olayı telefonda ayrı kızdı hocaya evde ayrıntılı anlatınca ayrı kızdı.Ama notu düşük vermesi saçma. Ya sınava almazsın, ya da ne yaptıysa onu verirsin olur biter. Sınava giriyor bir de %50'sini kesiyor ne kadar saçma bir iş.
Babam da buna sinirlendi zaten. Telefonla aradım anlattım olayı telefonda ayrı kızdı hocaya evde ayrıntılı anlatınca ayrı kızdı.
Kusura bakmayın dikkat edemedim. Hoca ve müdür, müdür yardımcısı ile konuşun. Siz haklısınız.Sorun ben ile ilgili değilmiş dostum öğretmen sınava zamanında girmediğim ve raporum olmadığı için yarısını kırdı puanı. Onunla ilgili ne yapabiliriz onu soruyorum.
Hocam böyle durumlarda sessiz kalmayın bu hocanın yaptığı saçmalık hakkınıza giriyor. Dediklerimi yaparsanız belki hocanın kararı değişir.
Sen haklısın öyle bir şey yapamaz.
Bir bekle bakalım eğer e-Okul'a belki 100 girer hani korkutma amaçlı olabilir ama 50 girerse sakin peşini bırakma bu işin.
Tamamdır hocalarım tavsiyeler için teşekkürler. Az önce babamı aradım o da okula gideceğini söyledi. Teşekkürler geceniz güzel olsun.
Yok hocam sınıftaki arkadaşların puanlarını girmiş sadece benimki kalmıştı. Eve geldim e-Okul'u açtım telefondan 50 girmiş. 60'tan aşağı notum yok neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.