Hoca sınav konularını vermedi

Merhaba arkadaşlar,8.sınıfım pazartesi günü 2 sınavım var. İlk sınavın konusunu verdiler ama ikinci sınavın konusunu vermediler. O ise seçmeli kültür medeniyete yön verenler dersimiz. Hocayla sınavdan önceki hafta salı günüydü ilk dersi işledi ikinci dersi boş bırakt. I kimsenin de aklına gelmedi konular ve hocada unuttu herhalde. Hocada herhangi bir grupta yok ne yapmam gerek?

Kral yani son haftalarda dersde hocanın anlattığı ve üzerinde durduğu yerlere calısman en mantıklısı özellikle diyorum hocanın en fazla üstünde durduğu yerlere iyi calıs.

Merhaba arkadaşlar,8.sınıfım pazartesi günü 2 sınavım var. İlk sınavın konusunu verdiler ama ikinci sınavın konusunu vermediler. O ise seçmeli kültür medeniyete yön verenler dersimiz. Hocayla sınavdan önceki hafta salı günüydü ilk dersi işledi ikinci dersi boş bırakt. I kimsenin de aklına gelmedi konular ve hocada unuttu herhalde. Hocada herhangi bir grupta yok ne yapmam gerek?
O sınava geçen sene girdim size birkaç tane adamın ismini soruyorlar. İşte haritayı bulan Türk insan gibi 1 derse gelmedi diye hiç bahsetmemezlik yapmamıştır illaki bahsetmiştir 10 dakikada ders işleseniz 80 alıcağınız bir ders. Eğer illada istiyorum ben konuları diyorsan yan sınıftan birinden iste ya da sınıf öğretmenin yoluyla hocaya ulaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı