Hoca staj yeri bulmak zorunda mı?

Okulu ya bırakacağım ya da kavga edip çıkacağım
Sorununuz elbet halledilir. Maksimum 2 hafta sürecek bir problem için geleceğinizi yakma riskini göze almayn.

Ya tamam uzatmayın da böyle sistem mi olur abi?

Yapacak bir şey yok dostum umarım istediğin iş yerine girersin ama ben de Anadolu okuyorum. Bingöl de üniversite okumuş havalarda gezen öğretmenlerin egosunu dinliyoruz biz ne yapalım sistem berbat.

kardeş sen sıkıntılı mısın? öğrenci staj yapmazsa öğretmen aynı gün okulda 8 saat ders anlatması lazım. meslek lisesinin olayı zaten meslek öğrenip staj yaptırmak. sen her öğrenci kendi staj yerini kendi mi buluyor sanıyorsun? her işte resmi yazı mı olması lazım? meslek lisesi kardeşim meslek. staj yapma zorunluluğu da var. sen alışmışsın yetkili birilerinin işini yapmamasına birader öğrencine staj yeri bulamıyorsan meslek lisesinde idareci olmayacaksın. bütün gün oturup çay kahve içip 2 imza atmak için öğrencinin geleceğini etkilemiceksin. kraldan çok kralcı olmuş memleket

Vallahi evet doğru söylüyorsun 8 saat toplamda 24 saat ders verilir hoca demişti ama kabul etmedi okulda staj yapmama çay vs taşırsın sıkıntı dedi.

Çoğu şey senin suçun. Arıştıracaksın gideceğin okulu sonra seçeceksin. Pişmanlık duyacağın kararıda vermeyeceksin

Zaten biz nasıl insanlarız biliyor musun hep kendimizi suçlarız hep kendimizi veya hocaları eleştiririz hiçbir bakmayız acaba bu yetki kimin elinde acaba MEB düzgün mü de biz düzgün yönetilelim anlıyor musunuz suç bizim burada bu ülkede öğrenci olmamız çok haklısın dostum.

Örnek olarak söyledim. Hocaların muhtemelen bulacak, onlar bulmasa bile sen bir yer bulabilirsin.

Yer bulamadım hoca en son bulacağım dedi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…