Hogwarts Legacy 359 TL'ye değer mi?

732745

Femtopat
Xbox konsoluma alacağım %60 indirim ile 359 TL'ye düşmüş. Daha önce hep indirimlerde bile 600 TL olarak aklımda kalmıştı o yüzden bu fiyat uygun geldi. Ve Harry Potter filmlerini izlemedim ve seri ile bilgim yok gerekirse oynamadan önce izlerim sorun olmaz. Sizce bu fiyata değer mi?

Fiyat değer fakat seriyle özel bir hayranlığınız yoksa ortalamanın az üstü bir oyun benim gözümde.

Hiçbir bilgim yok. Ortalama veya dediğiniz gibi ortalama üstü bir oyun bence de fakat oyunu ilk çıktığı zamanlar Gameplay'ini görünce çok hoşuma gitmişti. Bilgisayarımda kaldırmadığı için içimde ukde kalan bir oyun oldu her zaman, o yüzden merak ediyorum.

Son düzenleme:
Harry Potter serisini ve Fantastik Canavarlar serisini izleyene kadar oynamamanızı öneririm ben. İçerik yayınlanma sırası için diyorum. Direkt oyundan başlarsanız tarihte en geriden başlayacağınız için filmlerde bir çok şey mantıklı gelir ama bilgi ve doğru içerik sırası için filmlerden sonra oyuna başlamanız güzel olacaktır. Sonuçta oyun serinin takipçileri için yayınlanan en son içerik. Filmleri izlerim diyorsanız ekleyin kütüphaneye dursun filmden sonra başlayın. Filmleri oyun inerken de izleyebilirsiniz 🤭

Xbox konsoluma alacağım %60 indirim ile 359 TL'ye düşmüş. Daha önce hep indirimlerde bile 600 TL olarak aklımda kalmıştı o yüzden bu fiyat uygun geldi. Ve Harry Potter filmlerini izlemedim ve seri ile bilgim yok gerekirse oynamadan önce izlerim sorun olmaz. Sizce bu fiyata değer mi?

Oyunun filmi ile bir bağlantısı yok.

Değer. Hikayesi baskın değil ama combat kısmı aşırı keyifli. Şu an başka hangi AAA oyun 360 TL ki zaten?

Tam olarak gerçekten öyle zaten combat kısmını ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti sırf onun için almayı düşünüyorum bende. Ve evet AAA dediğimiz oyunların fiyatı artık 2500-3000 TL, bunu göze aldığmızda 360 TL resmen bedava. Ama param kısıtlı olduğu için şu günlerde iyice tartmadan hareket etmek istemiyorum.

Oyunun filmi ile bir bağlantısı yok.

İzlemeden de girilir mi diyorsunuz hocam?

Tam olarak gerçekten öyle zaten combat kısmını ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti sırf onun için almayı düşünüyorum bende. Ve evet AAA dediğimiz oyunların fiyatı artık 2500-3000 TL, bunu göze aldığmızda 360 TL resmen bedava. Ama param kısıtlı olduğu için şu günlerde iyice tartmadan hareket etmek istemiyorum.

İzlemeden de girilir mi diyorsunuz hocam?

Girilir yani benim Harry Potter serisi ile alakam yok 1 filmini izlemiştim sadece olaylar oyun da çok farklı ilerliyor oyunun yarısına kadar gelmiştim ama herhangi bir olay olmamıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı