Hogwarts Legacy 359 TL'ye değer mi?

Fiyatı kaçırmayın. 800TL normal fiyatına dönecekmiş 5-6 saat içinde. Filmden ya 100 ya 50 yıl öncesinde geçiyor tam hatırlamıyorum. Hikaye ile bağlantısı var ama direkt oyundan başlamanızı önermiyorum şahsen yukarda da dedim. Filmleri izlerseniz oyunda bulabileceğiniz ufak detaylar var.

Fiyatı kaçırmayın. 800TL normal fiyatına dönecekmiş 5-6 saat içinde. Filmden ya 100 ya 50 yıl öncesinde geçiyor tam hatırlamıyorum. Hikaye ile bağlantısı var ama direkt oyundan başlamanızı önermiyorum şahsen yukarıda da dedim. Filmleri izlerseniz oyunda bulabileceğiniz ufak detaylar var.

Ne bağlantısı var dostum tam olarak zaten 50 yıl gerisinde geçiyor.

Oyunun hikayesi ile filmin hikayesi arasında bir bağlantı yok ancak oyunda Hogwarts, hogsmade vb. birçok yerde o duyguyu anlamanız için Harry Potter filmlerini ve fantastik canavarlar serisini izlemeniz gerekiyor. Yoksa duyguyu tam olarak anlayamazsınız. Bu fiyata da uygun alınabilir.

Fiyatı kaçırmayın. 800TL normal fiyatına dönecekmiş 5-6 saat içinde. Filmden ya 100 ya 50 yıl öncesinde geçiyor tam hatırlamıyorum. Hikaye ile bağlantısı var ama direkt oyundan başlamanızı önermiyorum şahsen yukarıda da dedim. Filmleri izlerseniz oyunda bulabileceğiniz ufak detaylar var.

13 güne çıkmış süresi elime para geçer geçmez almaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı